reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Magda tak - mój nick z zamiłowania do tego imienia :) za to moje imię jest zupełnie inne :) Jaką masz piękną gromadkę!!!! cudowne dzieciaczki i mam nadzieję, że te paskudne alergie z czasem się zmniejszą.
galwaygirl Adaś jest przesłodki! taką ma już powazną buźkę :) cudo do schrupania :)
ania nie martw się kochana, to muszą być bóle związane z rozciąganiem macicy. Maluch zaczyna mieć mało miejsca :) odpoczywaj sobie
colly tak jak piszą dziewczyny, pewnie tak miało być :) nic tylko się cieszyć :) ogromne gratulacje!
Izka sama piszesz, że nigdy nic nie wiadomo z tą Twoją owu, więc może będzie zaskoczenie i organizm dostosuje się do sytuacji :) działajcie przed wyjazdem i po - nigdy nic nie wiadomo... ;)

reklama
Izka Może będzie tak jak pisze Marcela, owulka przychodzi jak chce więc przyjdzie z opóźnieniem a żołnierzyki po przerwie będą atakowały ze zdwojoną siłą:laugh2: Nic im się nie oprze, no i Wy stęsknieni:cool:

Aniu to juz chyba ten czas że się wszystko rozciąga. A co do nospy to ja mimo swoich mega częstych skurczy Braxtona wzięłam ją tylko jeden raz, na końcówce jak brałam pod uwagę jechać/nie jechać do szpitala. Jakby Piotrusia nie było pojechalibyśmy a tak wolałam wziąć nospę niż czekać samej na IP do białego rana. Ależ Twój suwaczek mknie, aż miło :)

Dziewczyny, z tymi dniami płodnymi to ja już nie wierzę. Trzeba uprawiać seks z miłości i dla przyjemności a napewno się uda. Ja liczyłam i obserwowałam żeby nie zajść a tu proszę.
Tylko martwią mnie bóle jajników. Mam nadzieje że to nie ciąża pozamaciczna. Na razie z narzeczonym się nie cieszymy ani nie smucimy. Napewno teraz będe uważać na siebie ale się nie nakręcam. Strach mi nie pozwala. Ja poprostu psychicznie nie jestem na to wszystko gotowa.

colly kochana nie panikuj!:sorry: widocznie twój organizm stwierdził ze jest gotów i siup ty też musisz się do tego przyzwyczaić bo okruszek w tobie będzie rósł 9 miesięcy:-) ja uważam ze nie ma co iść w niedzielę na IP bo przecież jest wcześnie.. który to dc?? jeśli to cię uspokoi to zrób w poniedziałek bete, trzymam kciuki&&&& i ogromne GRATKI:-D miejmy nadzieję ze rozprułaś worek z brzuszkami i nam wszystkim się udzielą:rofl2:

kamkaz moja siostra miała zator skrzep w tętnicy pachwinowej pod lewa ręką podobno ból okropny promieniujący do serca i na całą rękę.. nie wypytywałam o szczegóły bo była tym bardzo zestresowana dostawała silne zastrzyki przez 2 tyg i sie udało skrzep się rozpuścił... mam nadzieję ze u twojego męża to nic tak poważnego

ania nie stresuj się twoje bóle to napewno zdrowy objaw dzidzia sie u ciebie rozgaszcza:-)

natka duzo zdrówka

ewel a jak u ciebie z cyklem? jakieś przeczucia?
kwiatuszek co u ciebie? czujesz jakieś zmiany po piciu inofolica?
luxu jakieś objawy ciązowe? kiedy testujesz?
madzia twoja gromagka przesłodka:sorry: też taka mi sie marzy:sorry:

doris a co u ciebie?? czekasz do @ czy wykorzystujesz ten cykl na staranka???

joawa trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby @ nie przylazła, jakieś objawy?

iza przykro mi że mąż musi wyjechać ale moze akurat owu się przesunie i się wstrzelicie??? trzyma &&&&&&&&&

pozostałe dziewczyny pozdrawiam

dziewczyny ja oszaleję.. moje postanowienie diabli wzieli.... miałam nie myśleć o cyklu ale jak tego nie robić jak dziś po pierwszym przytulanku w cyklu (ok 7 dc staram się nie liczyć:rofl2::baffled:) poszłam do łazienki i zobaczyłam taki śluz płodny jakiego w życiu nie miałam.... co prawda nie łudzę się ze owulka będzie bo nigdy jej bez leków nie było ale w sumie TAKIEGO śluzu tez nie miałam... do tego lekko pobolewa mnie prawy jajnik a z niego była moja ciąża pozamaciczna więc jajowód jest pewnie nie drożny i już rozkminka.... na prawde te podświadome obserwacje są nieznośne....

ja cały weekend pracuję po 12 h więc pewnie nie uda mi się do was wpaść więc życzę OWOCNEGO WEEKENDU:-)

Magda lęk będzie, ale o marzenia trzeba walczyć. Ja wierzę, że każda z nas doczeka tego swojego wymarzonego szczęścia :tak:

Colly spokojnie, kiedyś już tu pisałam że mój gin mówi, że organizm nie pozwoli na ciążę, jeśli nie będzie gotów. A skoro Wam się udało, to znaczy, że wszystko się zregenerowało i przygotowało na ciążę. Będzie dobrze, musi być! :tak: nie stresuj się i myślę, że nie warto też jechać na IP bo tak wcześnie to i tak nie będzie nic jeszcze widać i niepotrzebnie będziesz się stresowała.

Aniu wszystko będzie dobrze, bóle są i będą bo dzidzia potrzebuje miejsca :tak:

Kamkaz jak mąż? Przeszło choć trochę?

Bafinka a może owulka Was zaskoczy i tak się wszystko poprzestawia teraz, że i bez leków będzie się pojawiała :tak: życzę Ci tego z całego serca :tak:

Dziewczyny zamówiłam detektor, w pon mam do odbioru. Może choć trochę będę spokojniejsza... obym tylko potrafiła znaleźć tętno maluszka...

Dobrej nocy i miłego weekendu!

Bafinka ja mam dziś 9dc nie wiem czy mam przeczucia... Jedyne co czuje wew spokój i czuje ze będzie dobrze...ja mam owu zazwyczaj w 14dc zobaczymy czy bedzie

Colly padlam " niby staraczka a wpadke zaliczyla" ales mi humor poprawila od samego rana :D Gratuluje!
Bafinka dopiero tydz go pije i zadnych zmian nie zauważyłam. Bylam wczoraj u gin dala mi dupka na starania bo podejrzewa ze mam za niski poziom progesteronu . z Oliwka wlasnie na dupku zaszlam.
Wybaczcie ale nie przeczytalam wszystkiego i nie wiem co sie u Was dzieje ale wczoraj wieczorem wrócił m wiec same rozumiecie :p buziaki milego weekendu!

joawa przykro mi,że nie zobaczyłaś dwóch kresek...ale póki nie ma @ jest nadzieja:tak:który to dzień cyklu może jeszcze za wcześnie na test??

natka ja też myślę o detektorze tętna ale oglądałam na allegro i ceny są tak rozbieżne,że nie wiem który lepiej kupić bo są po 90 zł i po ponad 300zł:baffled:

Czy jeśli kupię droższy to będzie lepszy czy to tylko firma??
Nie mam pojęcia,poproszę o opinię doświadczone w tym temacie.

Brzuszek dziś nie boli :-)

reklama
Do góry