reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
agawa,rurka super brzuszki:)

A ja dziś gorzej,znowu brzuch boli i te plamienia:crazy: psycha mi siada,jeden dzień mam nadzieje a następnego siedzę i płaczę,dziś aż w gardle mnie ściska od niepokoju.
Trzymajcie za mnie kciuki proszę..

Dziś rozpoczynam 7tc.

Ostatnia edycja:
Agawka - w końcu widać ;) Cudny brzusio:*
Rurka - pięknie;) Mamusia pełną parą!
Ania - a nie może ci ktoś przesłać lutkę albo duphaston? I jak najmniej stresu, bo stres nam szkodzi..
Luxuorius - już za kilka dni się dowiesz && zaciśnięte!

Gdybym nie wierzyła w Boga, to gdzie przepraszam miały by być moje dzieci teraz? Gdzie są moje aniołki? Ja wiem, że są z Bogiem. Gdzie nie ma bólu i cierpienia. I czuwają nade mną i moim dzidziuniem w brzuszku.

Ja leżakuje grzecznie, ale przed wczoraj znowu krew poszła.. na dodatek doszło coś z pępowiną.. w poniedziałek będą sprawdzać dokładnie co i jak... :( eh..

Trzymajcie za mnie kciuki proszę..

Dziś rozpoczynam 7tc.

A za tydzień zaczniesz 8tc :tak::-) a potem 9, 10 i tak dalej. Tym razem będzie dobrze, musi być. &&&&&&&&&& zaciśnięte :happy:

Agaawa, Rurka, piękne brzuszki :tak:

Lux trzymam &&&&&&&

Pietrucha za Ciebie również nieustanne &&&&&&

Sysiq co u Ciebie?

Czytam Was codziennie ale rzadko piszę, u mnie nic nowego.

Ja piernicze to już 3 raz jak mi się skasowalo!!

To tylko na szybko bo pisze z telefonu. Dziękuje Neta za pamięć. Ja mam ciszę brak jakichkolwiek objawów więc i brak ciąży. To już 14 miesiąc... Czekam na cud. Testuje we wtorek.

Trzymam kciuki za wszystkie! Staraczki, zaciazone, nowe i weteranki oraz za Celte i jej gromadkę!! Buzki

A ja dziś miałam badanie genetyczne :)
Dzidzia ma 5,5 cm.Zdrowa, piękna:))))
Lekarz powiedział, że coś widzi między nogami... ale po chwili stwierdził,że to równie dobrze może być łachteczka,więc nie powie jaka płeć. Mi zresztą też wydaje się,że za szybko ;))))
Ale nadal dla mnie to wszystko jak abstrakcja jest... patrzyłam na machającego Kropkai nie wierzyłam, że to moje ;)

reklama
ania, pietruch mocno trzymam &&&&&&&&

michalina szybko płeć byś poznała ja dopiero w 17tc dowiedziałam sie że najprawdopodobniej chłopczyk...

ja znowu smęce i użalam się nad soba.. i nawet nie wiem kiedy pół toffifee poszło... najgorsze jest to czekanie najpierw aż organizm wróci do normalności potem aż badania porobię a potem na II kreseczki.... a czas tak sie wlecze...

Do góry