reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ania, Pietruszka ja ciagle wierze, ze u Was wszystko bedzie pieknie i bedziemy razem odliczać ostatnie tygodnie. Sciskam Was mocno i duzo siły!

Michalina super! Pamiętaj, ze z tą płcią, to jest rożnie, mogą być zmiany jak u mnie. Hehe:szok:

Rurka ale masz słuszny brzuszek. Łooooo! Piekny jest. A ja myślałam, ze moj juz sie olbrzym robi.

Sysiq wiesz brak objawow to tez objaw. ;-) &&&&&&&&&

a ja skończyłam porządki. Nawet kuchnia na błysk. Bigos nagotowany, piwnica wysprzątana, graty do piwnicy powynoszone. Jutro przyjemności - ubieranie choinki przy kolędach. Kupiłam nawet kilka nowych ręcznie malowanych babek. Acha! Moja kumpelka z pracy wczoraj urodziła w 38 tyg zdrowego synusia, miała przeczucie, ze to juz. A miedzy nami było równo 8 tyg różnicy. Jak ten czas leci. Zaczyna chyba do mnie docierać...

reklama
Agaawa, rurka śliczne brzuszki :-)

Ania jeszcze tylko trochę do wizytki i na pewno zobaczysz swoje maleństwo. Będzie dobrze:* a nie masz możliwości załatwić sobie duphastonu albo luteiny, tak na wszelki wypadek?

Sysiq kciuki za wtorek &&&

Michalina jejku, ale ten czas leci- już genetyczne... super że wszystko jest dobrze :-) bardzo się cieszę :-)

Ja dziś cały dzień sprzatałam z M. i na koniec choinkę ubieraliśmy. Ale kropkowi chyba nie spodobało się tyle aktywności bo brzuch daje o sobie znać :-( mam nadzieję że wszystko jest ok...

Ostatnia edycja:
90_natka na pewno jest ok. Mnie właściwie ciągle boli brzuch i wszystko jest ok :) Ja jutro będę ubierać choinkę :)))

Agaawa przypomnij mi jak to się zmieniało u Ciebie z tą płecia :)
Ja sama nie wiem co bym wolała... mam juz córkę...więc do kompletu chłopiec... z drugiej strony podobno lepiej wychowuje się dzieci tej samej płci..... ehhhh........

Agawa Rurka- wygladacie pieknie;) brzuszki cud miod i malina;)

Michalina- kochana brawo;* oby tak dalej;* a co do płci, naszczęscie niemamy na to wplywu;*

ania&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kurde bedzie dobrze;* czuje to w witkach...

pietrusia - wznosze modlitwy za Was, beedzie dobrze;*

A co do rozmow o Bogu zgodze sie z Agawa. To nie watek teologiczny. Wiele z nas znajduje ukojenie w modlitwie i Bogu. Wiele z nas wierzy, ze nasze dzieci są wynikiem cudu i że nasz Aniolki nad nami czuwają... Każdy ma prawo do własnych poglądów, dlatego takie tamaty powinny byc poruszane bardzo ostrożnie lub wcale, by kogoś nie obedrzeć z rzesztek nadzieji...

PS Aga w poniedzialek sie widzimy czysciochu co?:)

Madziorku widzimy sie, jak najbardziej.

Michalina ja w 18 tygodniu w końcu sie dopytalam o płeć i okazała sie dziewczynka. Doktor dawał 95 % szans na dziewczynkę. I co? Na polowkowych badaniach w 22 tygodniu ujawniły sie jajka. Wiec wiesz- nie ma pewności:)

Dziewczynki bylam u ginekologa a jako ze to dopiero rozpoczęty 5 tydzien smigla nam przed nosem doslownie kropeczka ale byla zbyt mala na jakiekolwiek pomiary. Lekarz kazal mi zrobic badanie progesteronu i bhcg w odstepach 2 dni ale jako ze sa święta to jestem w czarnej dziurze :/ przepisal mi progesteron zapobiegawczo ale mialam go brac po wynikach badan, bo stwierdzil ze jajniki moga dobrze go wytwarzac wiec po co ograniczac ich dzialanie sztucznym progesteronem. No i teraz nie wiem czy brac te tabletki zapobiegawczo ? Czy liczyc ze moje jajniki sobie same poradzą ? Doradźcie :)

Michalina super!!!! Na płeć jest jeszcze czas, grunt ze zdrowe :*

Pietrusia trzymam kciuki :* dawaj znać co się dzieje na bieżąco! Jesteśmy z Tobą i pamiętaj, że będzie dobrze!!! Nie ma innej opcji. Śpij dużo i odpoczywaj, bo już niedługo będziesz głodne i płaczące dziecko ogarniać :)

Hej Dziewczynki jak tam przygotowania do swiat???? U mnie na spokojnie bez wariacji ale do przodu :D

Agawka piekny brzucholek, buziaki.
Pietrucha &&&&&& dzielnie walczycie musi byc sukces!
Michalinka super wiadomosci oby tak dalej &&&&&&

Pozdrawiam Laski!

Dziewczyny piękne brzuchy :) patrzę na nie z nadzieją a nie z przykrością więc chyba ze mną coraz lepiej :)
Ja brałam luteine i chyba mi nawet jeszcze całe opakowanie zostało. Stwierdziłam że może sie jeszcze przyda. Tylko na datę ważności nie spojrzałam czy ma długą.

reklama
Agawa, Rurka, ale macie cudowne brzuszki!!!

Pietrucha za Ciebie nieustanne kciuki ;-)

Michalina co do płci, to pamiętam, że mi gin powiedziała, ze będzie chłopak własnie na prenatalnych, to był 13 tc. Ale moja bratowa jest teraz w 20 tc i cały czas gin jej mówił, ze na 99% dziewczynka, a kilka dni temu na usg ujawniły się jąderka :-D mój brat jest teraz w siódmym niebie, bo chyba sobie to wymodlił :-p

a ja coraz częściej tu zaglądam i oficjalnie chyba wpisuję się na listę staraczek :-) przedwczoraj skończyłam @ i będziemy działać w tym cyklu.

Do góry