reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
agawa,rurka super brzuszki:)

A ja dziś gorzej,znowu brzuch boli i te plamienia:crazy: psycha mi siada,jeden dzień mam nadzieje a następnego siedzę i płaczę,dziś aż w gardle mnie ściska od niepokoju.
Trzymajcie za mnie kciuki proszę..

Dziś rozpoczynam 7tc.

Ostatnia edycja:
Agawka - w końcu widać ;) Cudny brzusio:*
Rurka - pięknie;) Mamusia pełną parą!
Ania - a nie może ci ktoś przesłać lutkę albo duphaston? I jak najmniej stresu, bo stres nam szkodzi..
Luxuorius - już za kilka dni się dowiesz && zaciśnięte!

Gdybym nie wierzyła w Boga, to gdzie przepraszam miały by być moje dzieci teraz? Gdzie są moje aniołki? Ja wiem, że są z Bogiem. Gdzie nie ma bólu i cierpienia. I czuwają nade mną i moim dzidziuniem w brzuszku.

Ja leżakuje grzecznie, ale przed wczoraj znowu krew poszła.. na dodatek doszło coś z pępowiną.. w poniedziałek będą sprawdzać dokładnie co i jak... :( eh..

Trzymajcie za mnie kciuki proszę..

Dziś rozpoczynam 7tc.

A za tydzień zaczniesz 8tc :tak::-) a potem 9, 10 i tak dalej. Tym razem będzie dobrze, musi być. &&&&&&&&&& zaciśnięte :happy:

Agaawa, Rurka, piękne brzuszki :tak:

Lux trzymam &&&&&&&

Pietrucha za Ciebie również nieustanne &&&&&&

Sysiq co u Ciebie?

Czytam Was codziennie ale rzadko piszę, u mnie nic nowego.

Ja piernicze to już 3 raz jak mi się skasowalo!!

To tylko na szybko bo pisze z telefonu. Dziękuje Neta za pamięć. Ja mam ciszę brak jakichkolwiek objawów więc i brak ciąży. To już 14 miesiąc... Czekam na cud. Testuje we wtorek.

Trzymam kciuki za wszystkie! Staraczki, zaciazone, nowe i weteranki oraz za Celte i jej gromadkę!! Buzki

A ja dziś miałam badanie genetyczne :)
Dzidzia ma 5,5 cm.Zdrowa, piękna:))))
Lekarz powiedział, że coś widzi między nogami... ale po chwili stwierdził,że to równie dobrze może być łachteczka,więc nie powie jaka płeć. Mi zresztą też wydaje się,że za szybko ;))))
Ale nadal dla mnie to wszystko jak abstrakcja jest... patrzyłam na machającego Kropkai nie wierzyłam, że to moje ;)

reklama
ania, pietruch mocno trzymam &&&&&&&&

michalina szybko płeć byś poznała ja dopiero w 17tc dowiedziałam sie że najprawdopodobniej chłopczyk...

ja znowu smęce i użalam się nad soba.. i nawet nie wiem kiedy pół toffifee poszło... najgorsze jest to czekanie najpierw aż organizm wróci do normalności potem aż badania porobię a potem na II kreseczki.... a czas tak sie wlecze...

Do góry