reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

A wszystko dlatego ze myslimy ze skoro one moga rodzic zdrowe dzieci, to my ktore sie staramy i dbamy na pewno tez urodzimy i beda to zdrowe dzieci. ja po poronieniu z obrzydzeniem patrzylam na te kobiety. do kazdej z papierosem w buzi mialam ochote podejsc i powiedziec pare slow :/

reklama
Cześć Dziewczyny!

uwazam, ze to troche nie miejsce na wątek religijny, bo mozna urazić ludzi i ich uczucia. Niektórym wiara w Boga bardzo pomaga. Wiec prosze o rozważne wypowiedzi. Ja osobiście uwazam, ze wszystko co nam dane od Boga - losu jest po coś. Sama tego doświadczyłam po WIELU latach nieplodnosci, Bog mi dał cud i myśle, ze gdybym nie doświadczyła tych wszystkich lat byłabym inną osobą.

Ale ale.... Obiecałam Wam porcje wielu fluidkow, wiec przesylam szczególne niebieskie od Piotrusia i fotkę mojego brzucholka, który juz jest wielki.... Hehehehe..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agawa, ja nigdy nie bylam jakos specjalnie religijna...a brzuszek masz sliczny!!!
Magdus-moja tesciowa moi, ze mam w koncu pojsc do kosciola, ale ja nie potrafie.

reklama
Bafinka to ocieraj sie, ocieraj, bo ja zarazam:)) otóż dwa dni temu dowiedziałam sie ze kumpelka z pracy 43 lata - córka 17 lat, maż drugi młodszy o 5 lat, starała sie juz ze dwa lata o Dzidziolka. I jak byłam w biurze we wrześniu, to sie kazalam napatrzec, a ona juz taka zrezygnowana była. I co? Dwa dni temu sie dowiedziałam, ze ona juz 4 miesiąc zaczyna! Haha.... Zaszła chyba zaraz po ocieraniu sie:)) hehe...

Do góry