reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

My już po :-) prawdopodobnie Maciek wykluje się między 10-23.11 - na kolejnej wizycie gin podejmie decyzję kiedy wywołujemy.. A wszystko to dlatego że mój synek to kazał chłopa :-) obecnie waży już 3140g :-) poza tym wszystko ok. No poza tym że ja zaczynam panikowac coraz mocniej...

reklama
hej dziewczynki;)

galwaygirl - może to już?A może już po ?:))) &&&
Annacka - super, że wszystko ok. A Maciuś to już duży chłopczyk ;) Super!

Melduję, że po prenatalnych nasze dziecię ma 11tyg i 6 dni i ma się dobrze ;))))))))))))))))))))
Jejjuuu jejuuuuuuuu rośniemy!

pietrusia!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D cudownie :)

anncka :) faktycznie kawal chłopa :-) nie panikuj kochana tylko myśl pozytywnie o wszystkim co Cię czeka a będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Pietrucha CU DO WNIE!!!! :-)

normalnie czasem podczytuje, ale jak widzę takie wiadomości to aż palce się rwą, żeby odpisać :-)

pozdrawiam i całuje wszystkie laseczki :) wykluwajcie się, rośnijcie, starajcie ;-)

Anncka, Pietrucha - superowe wiadomosci:-D Niech maluszki dalej pieknie sie rozwijaja:tak:

Madziorek - zawsze sie mowi kobiecie tuz przed porodem, zeby odpoczywala poki moze... ja przy pierwszym dziecku nie wiedzialam o co im chodzi, ale teraz juz wiem i sama mowie - odpoczywaj, bo potem bedziesz miec rece pelne pracy:-D

Galwaygirl - wow, no to szalejesz... zaczyna sie cos dziac...:tak:

U mnie wczoraj o 22 zaczely sie skurcze...:szok: poskakalam wczesniej na pilce z godzinke, bo film ogladalam... skurcze mialam co 5 minut i bylam w szoku, ze tak czesto od razu... po pol godziny poszlam pod prysznic, bo nie bylam pewna, czy sie cos rozkreca, czy nie... ale jak po prysznicu polozylam sie do lozka - wszystko sie uspokoilo...:-(no wiec... u mnie takze lipa:-(

carollina na jakiej piłce skaczesz? takiej dużej ale z uszami - którą w sklepie zabawkowym można kupić czy jakąś specjalną masz ze sklepu sportowego albo internetu?? moze głupie pytanie ale w tej ciąży tez chcę kupić i się zastanawiam jaką...bo się nie znam :-)

Klikałam wczoraj cały wieczór żeby zobaczyć wiadomości o d Pietrusi;) Taaaak sie cieszę:-D

annack- kochana, Maciuś kawał chłopa. Suuuper;):-D

eska- straaaasznie duzy ten Twoj blondasek:tak:

rurka- ja mam taką do aerobiku;)))

buuuziaki;**

reklama
Pietrucha extra!!!! Bardzo die ciesze, ze moj brzuszek tak rośnie!:)

Malgoniu pampersy dla nas te biale na noc, zielone w dzien to najlepsza opcja, choc i te lidlowe sa wporzadku. Bepanthen na tyłeczek i chusteczki z pampersa lubie najbardziej, bo sa mega mokre. Kosmektyki uzywamy ziajki cudownie pachnie- krem, oliwka i płyn do mycia. Octenisept do pepuszka i na rane po cc jest boski;) ja psikałam nim krocze po porodzie i szybko sie zagoiło. I sol gizjologiczna do oczek. Co do krwi pepowinowej to to ma sens gdy planuje sie wiecej dzieci, bo ta krew może ewentualnie posłużyć rodzeństwu, a nie dziecku z ktorego pepowiny sie je pobiera.

Za dziewczyny na wylocie kciuki! Galwaygirl, Madziorek, Carollina do dzieła!!!

Ostatnia edycja:
Do góry