reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

My już po :-) prawdopodobnie Maciek wykluje się między 10-23.11 - na kolejnej wizycie gin podejmie decyzję kiedy wywołujemy.. A wszystko to dlatego że mój synek to kazał chłopa :-) obecnie waży już 3140g :-) poza tym wszystko ok. No poza tym że ja zaczynam panikowac coraz mocniej...

reklama
hej dziewczynki;)

galwaygirl - może to już?A może już po ?:))) &&&
Annacka - super, że wszystko ok. A Maciuś to już duży chłopczyk ;) Super!

Melduję, że po prenatalnych nasze dziecię ma 11tyg i 6 dni i ma się dobrze ;))))))))))))))))))))
Jejjuuu jejuuuuuuuu rośniemy!

pietrusia!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D cudownie :)

anncka :) faktycznie kawal chłopa :-) nie panikuj kochana tylko myśl pozytywnie o wszystkim co Cię czeka a będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Pietrucha CU DO WNIE!!!! :-)

normalnie czasem podczytuje, ale jak widzę takie wiadomości to aż palce się rwą, żeby odpisać :-)

pozdrawiam i całuje wszystkie laseczki :) wykluwajcie się, rośnijcie, starajcie ;-)

Anncka, Pietrucha - superowe wiadomosci:-D Niech maluszki dalej pieknie sie rozwijaja:tak:

Madziorek - zawsze sie mowi kobiecie tuz przed porodem, zeby odpoczywala poki moze... ja przy pierwszym dziecku nie wiedzialam o co im chodzi, ale teraz juz wiem i sama mowie - odpoczywaj, bo potem bedziesz miec rece pelne pracy:-D

Galwaygirl - wow, no to szalejesz... zaczyna sie cos dziac...:tak:

U mnie wczoraj o 22 zaczely sie skurcze...:szok: poskakalam wczesniej na pilce z godzinke, bo film ogladalam... skurcze mialam co 5 minut i bylam w szoku, ze tak czesto od razu... po pol godziny poszlam pod prysznic, bo nie bylam pewna, czy sie cos rozkreca, czy nie... ale jak po prysznicu polozylam sie do lozka - wszystko sie uspokoilo...:-(no wiec... u mnie takze lipa:-(

carollina na jakiej piłce skaczesz? takiej dużej ale z uszami - którą w sklepie zabawkowym można kupić czy jakąś specjalną masz ze sklepu sportowego albo internetu?? moze głupie pytanie ale w tej ciąży tez chcę kupić i się zastanawiam jaką...bo się nie znam :-)

Klikałam wczoraj cały wieczór żeby zobaczyć wiadomości o d Pietrusi;) Taaaak sie cieszę:-D

annack- kochana, Maciuś kawał chłopa. Suuuper;):-D

eska- straaaasznie duzy ten Twoj blondasek:tak:

rurka- ja mam taką do aerobiku;)))

buuuziaki;**

reklama
Pietrucha extra!!!! Bardzo die ciesze, ze moj brzuszek tak rośnie!:)

Malgoniu pampersy dla nas te biale na noc, zielone w dzien to najlepsza opcja, choc i te lidlowe sa wporzadku. Bepanthen na tyłeczek i chusteczki z pampersa lubie najbardziej, bo sa mega mokre. Kosmektyki uzywamy ziajki cudownie pachnie- krem, oliwka i płyn do mycia. Octenisept do pepuszka i na rane po cc jest boski;) ja psikałam nim krocze po porodzie i szybko sie zagoiło. I sol gizjologiczna do oczek. Co do krwi pepowinowej to to ma sens gdy planuje sie wiecej dzieci, bo ta krew może ewentualnie posłużyć rodzeństwu, a nie dziecku z ktorego pepowiny sie je pobiera.

Za dziewczyny na wylocie kciuki! Galwaygirl, Madziorek, Carollina do dzieła!!!

Ostatnia edycja:
Do góry