reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rurka - ja swoja kupilam juz bardzo dawno, dokladnie w Lidlu. To jest taka sportowa - duza, bo te z uszami sa male - raczej dla dzieci...no i nie wiem, do ilu kg? A ta sportowa na pewno wytrzyma sporo...:tak: Na allegro znajdziesz juz za 15-20 zl z przesylką i pompką. Tylko sa rozne srednice... Ja kupilabym ta najwieksza chyba 65cm, bo jak mniej ją napompujesz, to ona bedzie bardziej elastyczna... Choc w mojej instrukcji bylo, zeby ja napompowac do pewnej (wiekszej srednicy) a po ok pół godziny upuscic troche powietrza, zeby wlasnie bardziej sprezysta byla...

Karaiwina - zeby to bylo takie latwe.... :-D zreszta sama wiesz....

Ostatnia edycja:
reklama
image.jpgAaaaaa zapomniałam. To dla Was dla zachęty moja 2 miesieczna Lili:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 63
Karaiwina Śliczna kruszynka :) Widzę, że jesteś z okolic opola (tak jak ja) czy mogłabyś polecić jakiegoś dobrego lekarza - coby się znał w temacie poronień - badania, analiza itp?

Melduję się w dwupaku :(
Karaiwna piękna ta Twoja córcia
Pietruszka tak bardzo bardzo się cieszę. Jak tam M? Przeżył trochę to podglądanie? Cieszcie się sobą. Pozdrawiam
Martaha a Twoja Emilka z marca 2012? Mała różnica nas dzieli.

Ostatnia edycja:
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!! :)))

Karaiwina - ale słodkości :))) Całuski dla Lili ;) Brzuszek rośnie, już go widać ;))
galwaygirl - jak wyszliśmy z gabinetu to łezki popłynęły nam po policzkach i mąż mnie mocnooo przytulał ;) WSPANIAŁE UCZUCIE! a już mąż poleciał,bo był tylko 3 dni. Może umyj okna i pochodź po schodach? :*

pietrusia :-Dtez czekalam na wiadosci od Ciebie suuuuppeeerr!!!:rofl2:
anncka a Ty to myslalas, ze po mnie brzuszek to male dziecko bedzie??? Kochana! - moj syn jak dab a mala tez mala nie byla hihi, ale za to jakie zdrowe:-) ( odpukac)

madziorek do rozpakowania...ale czuje, ze przed Toba...galwaygirl..moze...juz dzis??....A moze obie w tym samym czasie??
buziakuje tez staraczki, zwlaszcze te znane juz z wczesniejszych czasow tutaj hehe ale czas leci;-)

Wszystkie pozdrawiam!
aha , wlasnie przeczytalam, w jakims polskim pudelku? Czy cos takiego, ze Kozuch...... Urodzila w wieku 43 lat...no a gdzie nasz ewik???? Halooo? ​mam nadzieje, ze czytasz Nas chociaz kochanie:-)

karaiwina sliczna dziewuszka!
i Twoj eseczka tez piekny facet nono ale szybko czas zapyla!

Ostatnia edycja:
heh właśnie skaczę na piłce... skurcze od 2 godzin, tyle że niebolesne. Oby to było to&&&&&&&&&&&&&&&&&& chociaż znając życie wszystkich nakręce i fałszywy alarm będzie;p

Madziorrrek nawet się nie waż na porodowkę jechać przede mną... Ja mam bolesne skurcze ale nie regularne, a Młody tak się przed chwilą wyginal że myslalam że szyjkę mi rozerwie. No jeszcze chwila i zacznę swirowac.
Pietrucha okna lepiej nie bo niby łożysko może się zacząćodklejać a spacery... Cóż właśnie byłam na zakupach. Przy kasie tak mnie rwa złapała że kasjerka chciala mi zakupy do auta pakować. Powiedzialam że wózka nie oddam bo to nie ja go pchalam tylko on mnie ciągnął ;-) no ale piłka jest super i M też się stara pomóc:tak:;-)
Trzymajcie kciuki by dziś w nocy się zaczęło i skończyło!!

reklama
Do góry