reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ameritum tylko listki. On ogólnie jest pod ochroną chyba, przynajmniej znajomy leśniczy mówił o zakazie zrywania, ale w ogródkach może rosnąć. Mogę spróbować ukorzenić, tylko powiedz mi jak :-D dziękuję za linki.

Dobranoc dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Elu nie opuszczam, tak jak napisałam mam Was w pamięci i zaglądam tu od czasu do czasu,
ale w moim życiu są ostatnio pewne zmiany i muszę sobie wiele rzeczy poukładać.
Staranek nie odkładam :-D i chyba wyluzowałam totalnie w tym temacie. Co ma być to będzie.
Tobie Kochana gratuluję z całego serca :-) odpoczywaj i ciesz się ciążą.

ameritum, e tam :-) książkowo przebiegająca ciąża minie ani się obejrzysz, później troszkę karmienia i naleweczki i wina będą jak najbardziej Twoje.

Elka beta przepiękna! Lecicie z koksem :-D i super. Niech młode rozwija się spokojnie, a Ty relaksuj się ile wlezie.

Lisica no niestety miałam i dłuższe cykle, ale jakiś czas temu....

maqa fajnie, że wyluzowałaś, że zajęłaś się pracą i że najwyraźniej spodobała Ci się (mam nadzieję!).

ewik, odpoczywaj, potrzebny jest czasami człowiekowi taki czas, żeby NIC nie robić. Zajmij się sobą, postaraj odstresować...
No i nie uwierzysz, kwas foliowy przyszedł już wczoraj, więc nie mam żadnej przerwy w łykaniu. Ściskam.

eska trzymaj się tam dzielnie w tym szpitalu. Już niedługo będziesz tulić Mikołaja i wszystko to odejdzie w niepamięć dość szybko. Mam nadzieję, że wszystko u Was ok i powolutku szykujecie się do rozładunku. Buziaki!

Ostatnia edycja:
Lisica, najprostszym domowym sposobem ukorzeniania, jest naciąć delikatnie nożem listek w poprzek ogonka 3-4 razy w kilku milimetrowej odległości i wsadzić ten ogonek do wody. Co 2-3 dni zmieniać wodę na świeżą. Po kilku dniach powinny pojawić sie małe wypustki świadczące o zalążkach korzeni. po 2-3 tygodniach bedą już długie korzonki i wtedy wsadzamy do ziemi w doniczce. Myśle, że do gruntu już po przymrozkach w maju. Przynajmniej ten sposób działa w przypadku różnych kwiatków doniczkowych. Wyczytałam że można tez kupić nasiona czosnku niedźwiedziego na allegro albo w sklepach ogrodniczych.

Myślę, że przy okazji rozejrzę sie za nasionkami, nie dość że pożywna roślina, to jeszcze podobają mi sie te zwarte zielone kępy, które rosnąc tworzy. Zasiałabym sobie w ogrodzie :)

Ostatnia edycja:
Heja ja tak szybciutko, gratuluję nowych fasolek bardzo się cieszę, staraczki do pracy i łapać fluidki, mamuśki pozdrawiam, i brzuchatki toczcie się dalej XDDDDDDDDD

U nas wszystko ok mamy w końcu ładne zapisy, cisnienie pod kontrolą, dziś mam USG zobaczę ile urósł mój bejbik no i co Wam powiem kurcze za tydzień i 1 dzień się rozpakowywujemy:) w szpitalu ok mam duzo koleżanek także leci czas:)))

buziaki i pozdrawiam Was ogromnie mocno:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry