reklama
suana
Fanka BB :)
Jestem jestem! Tylko i ja dołączyłam do grona przeziębionych-wczoraj byłam ledwo żywa, temperatura zaczęła się podnosić więc wzięłam apap a dziś leżę z termometrem i sprawdzam co godzinę. Wolałabym już nie musieć brać niczego na własną rękę ale jak znów mi skoczy ponad 37,5 to chyba będę musiała.. Jutro idę do lekarza ogólnego ale do jutra muszę jakoś przetrzymać..
Ale za to mały coraz bardziej ruchliwy, kopniaki zapodaje już całkiem niezłe
Madziorek GRATULACJE!!! Trzymam kciuki bardzo mocno. Uważaj na siebie teraz, dużo odpoczywaj i pamiętaj-przede wszystkim pozytywne myślenie!
Agawa z niecierpliwością czekam na Twoje testowanie!
Ashlee dla Ciebie też mega gratulacje. Kiedy masz wizytę u gina?
Celta pokoik mega pozytywny, mam nadzieję że już wkrótce zostanie zamieszkany
Pietrucha, Małgonia oby czas do staranek jak najszybciej Wam zleciał i trzymam za Was mocno kciuki!
Mika Ty masz termi na czerwiec tak? Kompletujesz już wyprawkę? Bo ja myślałam, że nie będę mogła się przemóc a jest całkiem odwrotnie. Zbzikowałam zupełnie i nic tylko oglądam, planuję zakupy dla małego i siłą muszę się powstrzymywać żeby nie kupić już wózka Ale kocyki i bodziaki już kupuję!
Eska a Twój suwak już na końcówce prawie-jeszcze trochę i mały będzie już po tej stronie ))
Ale za to mały coraz bardziej ruchliwy, kopniaki zapodaje już całkiem niezłe
Madziorek GRATULACJE!!! Trzymam kciuki bardzo mocno. Uważaj na siebie teraz, dużo odpoczywaj i pamiętaj-przede wszystkim pozytywne myślenie!
Agawa z niecierpliwością czekam na Twoje testowanie!
Ashlee dla Ciebie też mega gratulacje. Kiedy masz wizytę u gina?
Celta pokoik mega pozytywny, mam nadzieję że już wkrótce zostanie zamieszkany
Pietrucha, Małgonia oby czas do staranek jak najszybciej Wam zleciał i trzymam za Was mocno kciuki!
Mika Ty masz termi na czerwiec tak? Kompletujesz już wyprawkę? Bo ja myślałam, że nie będę mogła się przemóc a jest całkiem odwrotnie. Zbzikowałam zupełnie i nic tylko oglądam, planuję zakupy dla małego i siłą muszę się powstrzymywać żeby nie kupić już wózka Ale kocyki i bodziaki już kupuję!
Eska a Twój suwak już na końcówce prawie-jeszcze trochę i mały będzie już po tej stronie ))
Hello niedzielnie!
Celta piękne kolorki. Ja lubię kolory, żeby żywo i wesoło było! Dzieciaki bedą szczęśliwe.
Aschlee &&&&& za wizyte. Zdaj zaraz po relacje. Czekamy na sweet focie!
Mika Ty juz daleko jestes, wyprawkę powoli szykuj. Ale super, ze sie tak wszystko układa.
Suana, odzywaj sie częściej. Ciesze sie, ze u Ciebie tez wszystko pięknie.
A ja myśle, ze mi narazie los dał tylko awans na jakiś czas. Następny cykl odpuszczamy całkowicie. I nawet tempki nie mierze. I jedziemy do Włoch na narty. Juz dzisiaj wynalazlam gotelik blisko wyciągu, bedzie super. I postanowiłam ze 3 kg schudnąć. A co! Jako Pańi Prezes musze pięknie wyglądać, nie! )
Ostatnia edycja:
Madziorrek
Fanka BB :)
Brawo Agawa! Obawiam się tylko, że będziesz oglądać jeżdżącego mężą z okna, a 3 kg to będziesz miała szybko ma plusie. Jeden kg na jednego dzieciaczka))
reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Madziorrrku ale optymistyczny opis nad suwaczkiem. Już od tego musi być git malina.
Celta pokój wspaniały, ależ optymistyczny, aż wiosną zapachniało. Swoją drogą uwielbiam zapach farby, eulsji, itp
Agawa - super plan, tak trzymać, a jaką miejscowość wybraliście? No i co z tym Peru ja się pytam???
Ja też chora, właśnie mleko z czosnkiem i miodem piję. Jak coś do M powiedziałam to aż Go odrzuciło. Powiedziałam że śpię na kanapie skoro tak ode mnie wali. No ale 4 ząbki czosnku to musi być moc.
U nas dziś ciężki dzien bez drzemki. Chcę to, nie, nie chcę tego. Piotruś chce, chce, Piotruś chce... (tylko za bardzo nie wiedział co wymyślić). Mama baw się, mama nie ruszaj. Oj, czasem tylko przytulenie zostaje.
Co do tęcz to zapraszam do IE, tu czasami na raz można trzy zobaczyć.
Celta pokój wspaniały, ależ optymistyczny, aż wiosną zapachniało. Swoją drogą uwielbiam zapach farby, eulsji, itp
Agawa - super plan, tak trzymać, a jaką miejscowość wybraliście? No i co z tym Peru ja się pytam???
Ja też chora, właśnie mleko z czosnkiem i miodem piję. Jak coś do M powiedziałam to aż Go odrzuciło. Powiedziałam że śpię na kanapie skoro tak ode mnie wali. No ale 4 ząbki czosnku to musi być moc.
U nas dziś ciężki dzien bez drzemki. Chcę to, nie, nie chcę tego. Piotruś chce, chce, Piotruś chce... (tylko za bardzo nie wiedział co wymyślić). Mama baw się, mama nie ruszaj. Oj, czasem tylko przytulenie zostaje.
Co do tęcz to zapraszam do IE, tu czasami na raz można trzy zobaczyć.