reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

O jezu Magda trzymaj sie.w nocy pojedziecie napewno drugi raz i juz zostaniesz
Izka wczoraj pisalas o tym zabiegu, co ja bym dal by maz przestal chrapac
Mika pomysl ze ja jeszcze mniejszy kurdupel bo 162cm i po ciazy 62kg

Załączniki

• 20131202_180756.jpg
    20131202_180756.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Olusia – daj znać, bo się martwimy!!!
Ania – fajnie, że zdecydowaliście się zorganizować te urodziny. Dziewczyno pierś do przodu i przyj naprzód. A mężowie to tak jak Małgonia piszę – muszą być twardzi i nie widać po nich cierpienia. Oni to inaczej przeżywają, ale przeżywają. Mam nadzieję, że impreza się uda i będziesz zadowolonaJ
Magda 88 – Już się zbliżasz ku końcowi:D w zasadzie w każdej chwili może się rozpocząć poród. Nie doradzę Ci nic, bo nigdy nie rodziłam, ale to ekscytujące, że niedługo może być już rozwiązanie. Co czujesz? Boisz się? Nie możesz się doczekac?
Kobietka 22 – beta super! Jak wizyta?

Jestem po pierwszej wizycie. I zarodek jest !!!!! Juuuuupi!!! Serduszko bije!!!!! :-D:-D:-D:-D Dostałam szereg badań do zrobienia. Receptę na luteinę pod język 2 razy dziennie i następna wizyta za 2 tygodnie! Zarodek ma już 7 mm!!!! Pomyśleć, że 5 tyg temu to były tylko dwie komórki. Niesamowite!!! Oglądam zdjęcie z usg i podziwiam największe dzieło mojego życia!:cool2:

Maku GRATULUJĘ!!!!!! wspaniale!!! 7 mm szczęśćia!!! niech zdrowo rośnie!
Madzia spróbuij może uklęknąć, np przy łóżku i się oprzeć. Mi to pomaga, "wieszam" się też na schodach - wiem, ze dziwinie to brzmi :) ale nie wiem jak to opisać :)

Magda i Marcela - Kochane&&&&&&&&&&&&&&&& Oby szybciutko Wasze skarby pojawiły sie juz na świecie;*****
ewik- jak mnie w kościach łupie na Twoje dwie krechy. Ni masakra jakaś;) I tego Ci życze kochana jak najprędzej!!!! Starczy juz tego czekania.
Kobietka- Jaka super beta! Gratuluje!
Celta- kochana moja bardzo przyszła mamusiu. Który to już masz dzień cyklu?:) Nie wiem czy moge zapytać, ale.... Jak już będziesz miała cudowną pareczkę w domu to dalej bierzesz pod uwagę swojego biologicznego skarbka? Jeśli zbyt osobiste to daj mi kopka w dupę:)
Joaro- jak Ty tam ze swoim cyklem dziwacznym?
Aniu- ja zrobiłam mężowi przyjęcie niespodziankę tydzień po stracie i wbrew pozorom baaaaaardzo było mi to potrzebne. Było naprawdę fajnie.
Karo, Iza- ależ od przesłodkiego ciężaru Was te łapki bolą;*
Agawa- znowu testujemy razem;)))) Przypomnij mi Ty też jesteś na jakiś wspomagaczach? A jak samopoczucie w ogóle?
Maku- gratuluje dzieła życia. Przeogromnie się cieszę;****
Eska- heh buziaki w góry do Ciebie ślę:)
Ola- jak tam beta?
Pietruszka- cały czas o Tobie myślę i obejmuję modlitwą;*
Michalina- jak się czuje właścicielka mojego brzuszka. Co:)?

Dla reszty dziewuszek buuuuziaki

maku obecnie czuję, że chcę ją już wypchnąć. Przespałam się, ale ból wciąż ten sam.

Marcela
na zmianę wiszę tak jak piszesz i skaczę na piłce, ale jest to mała ulga na chwilę. Nie wiem już co robić wciąż mnie tak boli, że płaczę.

Czesc dziewczyny. Jutro nadrobie a teraz wale z komorki. To nie ciaza a cysta na jajniku. Dostalam luteine na wywolanie miesiaczki i po @ znow wizyta i zobaczymy co dalej.

Maku! No i pięknie, cudownie sie pewnie musisz czuć. Jeszcze raz gratuluje.

Sysiq - przykro mi kochana. Ale pozbedziesz sie czysty i potem juz II.&&&&

madziorrek, ja jestem na CLO. Jutro wizyta, wiec zobaczę co tam wychodowalam. Jutro ide do tej klińiki. Zobaczymy co pan doktor od nieplodnosci powie na taki ewenement jak my:)) tak czy inaczej - Testujemy w wigilię!

Madzia &&&&&&

maku wspaniałe wieści niech rośnie zdrowo fasolinka:-)

magda
oby szybko poszło,pewnie strasznie boli ale już nie długo bądź dzielna trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& BUZIAKI

Przepraszam,że tak mało napisałam ale ja znów mam takiego doła:-( i w ogóle straszne wachania nastroju sama ze sobą wytrzymać nie mogę,mąż już wolał z domu wyjść:-(.....idę już spać...może to przed @?

Pozdrawiam Babulki!

reklama
Do góry