reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej Dziewczyny!

Magda- daj znać czy jeszcze jesteś? Coś czuję, że Ty już na porodówce.
Olusia się odezwała, czy mi gdzieś umknęło?

Nie mam coś humoru od początku tygodnia. Chyba podświadomie denerwuję się. Jutro idę na betę. Najchętniej wcale bym jej nie robiła, ale gin kazał. A w poniedziałek na wizytę, chyba zrobi już USG. Pobolewa mnie brzuch , ale chyba z nerwów.

Która z Was miała pokoik dziecięcy z motywem sówki w wydaniu męskim i może wkleić jakieś zdjątka? Strasznie mi się podobają te Magdy sówki. Z nudów zacznę sobie wyszukiwać dodatków, szukam inspiracji.

Sysiq przykro mi, że to nie ciąża ale głowa do góry! Pozbędziesz się tej cysty i następny cykl jest Twój :)
Ozila, Eska jak u Was ten czas szybko leci! Już Wasze maleństwa to nie takie maluszki :) Trzymam ogromnie &&&&&&&&&&&&. Ozila masz rację, nie da się pozbyć tego strachu. Ja do tej pory dziękuję za każdy dzień i ciągle nie wierzę, że już tak daleko jesteśmy. Ale &&&&&&&&&&& oczywiście ciągle za Was są i będą do samego końca! :)
aniu cieszę się, że udało się w końcu pogadać i atmosfera się poprawiła :)
Agawa wiesz, że strasznie mocno Ci kibicuję :) Wiem, że już niedługo poinformujesz nas o fasolce :)
małgonia będzie dobrze, nie zamartwiaj się :) ja mam sówki w męskim wydaniu :) postaram się później coś wrzucić

Ciekawe jak Magda :) może już na porodówce :) albo biedna odsypia te bóle kręgosłupa. Jakby nie patrzeć trzymamy kciuki.

A u mnie falstart... Mały narobił mi wczoraj nadziei i o... zmienił zdanie, Dzisiejsza noc bez żadnych rewelacji, rano tylko się denerwowałam, bo jakoś słabo się ruszał ale już się rozbudził :) Biorę się za jakieś sprzątanie - może go troszkę pospieszę :)

Ja to czuję, że Magda na porodówce, bo by inaczej już coś napisała :)))
Trzymamy kciuki i nie mogę doczekać się na wieści :)

Marcela oby nie było więcej takich fałszywych alarmów tylko od razu niech Mały się rodzi :D czekam na to :))))

Ozila 26 tydzień :) Jezuuu, to już prawie 30, a 30 to już prawie 40sty...........

Dziewczyny, jest tyle brzuchów do oddania, że szok :D super po prostu :)))))

Mika dziękuję, ale ból się zmniejszył :) Skurcze mam lekkie, podbrzusze boli, ale jest o niebo lepiej, więc jeszcze poczekam na poród :) Mała dzisiaj inaczej leży, możliwe, że naciskała mi na jakieś nerwy i dlatego tak bolało.

Marcela
wstałam dzisiaj grubo po 10, bo zasnęłam ok 3. Jestem cholernie zmęczona.

Magda, a Ty jeszcze w domu? Zosi widać aż tak się nie spieszy, choć już ciasno ta musi mieć.

Marcela, super. Czekam na fotki.
A właśnie Dziewczynki, Magda już rzuciła propozycję - pokażcie swoje pokoiki lub kąciki dziecięce, co?

Chyba mnie dzisiaj mdli lekko od rana. Mój mąż na to - To wspaniale! :)

Magda ja myslalam ze Ty juz na porodowce...no nic musimy jeszcze poczekac na Zosie
Olusia gdzie jestes martwimy sie

reklama
Do góry