reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Karo ciepły prysznic nie pomógł, nospa forte też nie. Ból w krzyżu się nasila i mam coraz mocniejsze twardnienie brzucha. Mąż już wraca z pracy i jak nie będzie lepiej to pewnie pojedziemy na IP. No właśnie zastanawiałam się,czy to mogą być objawy mimo braku jakichś mocnych skurczy, jak u Ciebie tak było, to możliwe.

Magda moga to byc bole krzyzowe tzn ze skurcze ida stamtad.ja dostalam takowych dopiero w szpitalu.jedzcie jedzcie sprawdzic.jestes 38tydzien wiec niema sie co przejmowac, odpowiedni czas

Magda to jedźcie sprawdzić. Mi jeśli nie przejdzie ten ból brzucha do wieczora, to pewnie też podjedziemy na IP, bo przy miednicowym ułożeniu te skurcze podobno są trochę inne. A w nocy trochę dały mi się we znaki, łącznie z kręgosłupem - nie mogłam sobie pozycji znaleźć.
Dawaj koniecznie znać, trzymam &&&&&&

Magda nie stresuj sie jedzcie sprawdzcie.
U mnie dokladnie tak jak opisujedz zaczynal sie porod.Daj znac co i jak.Trzymam kciuki &&&&&
Na pewno wszystko bedzie dobrze

Dzięki dziewczyny za rady :) Czekam na męża i pewnie pojedziemy zaraz. Brzuch zaczął twardnieć tak,że w tym samym momencie czuję twardnienie i ból na dole. Wcześniej miałam zawsze takie skurcze,że najpierw góra twardniała, a potem dół.

Dzięki dziewczyny za rady :) Czekam na męża i pewnie pojedziemy zaraz. Brzuch zaczął twardnieć tak,że w tym samym momencie czuję twardnienie i ból na dole. Wcześniej miałam zawsze takie skurcze,że najpierw góra twardniała, a potem dół.

Madzia może to już ;D czekamy na wieści ;)Trzymam za Was kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie , napiszę może co u mnie, tydzień temu no ponad tydzień bo to było w poniedziałek byłam u gina z powodu pozytywnych testów ciążowych i bólu brzucha jak na @ i śluzu beżowego , gin kazał przyjechać , zrobił usg gdzie widać było maluteńki punkcik , uznał ,że jak na 4tc to i tak szczęście ,że już coś widać , przepisał luteinę dopochwową i kazał przyjść dziś na kolejną wizytę , wizytę mam o 14 , w środę robiłam betę , w piątek powtórzyłam , pierwsza wyniosła 552,1 ,a kolejna już 1149 :tak:, mam nadzieję ,że zobaczę pęcherzyk piękny dzisiaj , już nie mogę się doczekać ,ale obawy też są wiadomo , no i idę sama bo mąż do 17 pracuje dziś , trzymam się myśli ,że wszystko będzie dobrze , na poprzedniej wizycie lekarz jeszcze do końca ciąży nie potwierdził bo było za wcześnie ,ale ta beta wskazuje na to ,że ciąża się rozwija więc może dziś już będzie więcej wiadomo np czy dobrze się zagnieździła.Proszę o kciuki za nas.
Ja trzymam za Was mocno kochane moje, i dużo siły fizycznej dla rodzących życzę aby szybko i w miarę jak najmniej boleśnie poszło.

Ciotki, szykować się! Dwoje maluchów w drodze! :tak:
Niech Wam dziewczyny poród lekkim będzie, na ile to możliwe ;-)
Teraz myślę o zdjęciu Paula Myszki na "pierwszej w życiu wyżerce"... Piękne foty nas czekają :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

kobietka no cudna beta, trzymamy kciuki za usg! i czekamy na fotkę!!! wszystko będzie dobrze :)
Madzia &&&&&&&&&&&&&

U mnie to chyba jeszcze nie teraz... sama nie wiem... szkoda, że w oranizmie nie ma takiego czujnika "UWAGA!!! TO JUŻ!!!, Bierz torbę i leć do szpitala"... przynajmniej byłoby wiadomo co i jak :)

reklama
hohohohoho

Mikołaj nie próżnuje ale się porobiło XDDDDDD no nic trzymam kciuki i czekamy na szczęśliwe rozwiązania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry