reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ania smutasie, ściskam Cię mocno. Kurczę, nie smutaj się już, no... Bo i mi się pogarsza... Napisz list do Mikołaja, wiesz...
Magda, Ty może jedź znowu do szpitala. Ból i złe samopoczucie to wystarczające wskazanie w końcówce ciąży do pobytu w szpitalu, nie? Bo jeszcze w domu urodzisz. Na KTG skurczów nie było ale może u Ciebie przyjdą na sam koniec??? Hę??? Ja bym pojechała.

reklama
Dziewczynki dziś jest stanowczo zły dzień ja chodzę od rana i rzygam jak kot - jakieś zatrucie - do tego mi się wkrętki włączają - jaiś grzyb mi się chyba znowu przyplątał - dobrze, że jutro mam wizytę.......

Madzia biedaku współczuję może kuźwa jedź na IP i ich o*******...za przeproszeniem....

Sysiq i nie wpadłąs jesteś niegrzeczna dobrze, że jesteś zdiagnozowana.... trzymam kciuki za powrót do zdrowia i 2 kreski

Ewikewik i ANia przytulam Was i całuję tak gorąco i mocno:)*

Mika proszę cię chuda strzało......

Maku cieszę się bardzo, bardzo, bardzo:)

Karo śliczna fotka ;)* zazdroszczę

Izka Twój chłopina to już w ogóle bez komentarza;)

Celta pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Jasia i Małgosię i fasolkę;)

Marcela kurcze Ty też bądź zwarta i gotowa:)

Agawka teraz na zakwasiki piwko i sexik;)))

Maga jak tam samopoczucie???

Madziorek no to fajnie, że śledzisz z doktorkiem wszystko na bieżąco trzymam kciukasy;)

Malgonia, Bakalia jak się czujecie?????

Michalina- jak się czuje właścicielka mojego brzuszka. Co:)? Dla reszty dziewuszek buuuuziaki
Kochana, Twój brzuszek coraz bardziej wariuje :D od wczoraj mam wrażenie, ze Wiki zapiera się nogami i sama próbuje przeć i się wyciskać :D Ale musi jeszcze chwile poczekać :D Kiedy Ty testujesz???? Kobietko - GRATULUJĘ!!!! Magda - ja przez Ciebie cała w emocjach jestem!!! Ja też czuję, ze w nocy znów do szpitala pojedziesz :D czekamy!!!! Marcela - a Ty pewnie zaraz po Magdzie... A potem JA :D Wykluwajcie się, wykluwajcie bo ja mam zaplanowane jako trzecia urodzić, więc musicie się zbierać :D

Mika ja już miałam połówkowe 4d jak byłam w szpitalu :) a i mam jeszcze jedno 17 bo ta znajoma mi robi też na ujastku:) młody kopie jak dziki co raz mocniej widac juz jak brzuch faluje:Michalina witajcie kochane Wy już też do rozpakynku:p

Dzien dobry dziewczynki;-)

ale czas leci!!! Jak zadziej wchodze, wiec bardziej teraz z doskoku.
madzia 3 mam mocno kciuki&&&& powodzenia i szybkiego porodu kochana:-)

marcela Ty pewnie nastepna bedziesz ojoj:-))))
a pozniej michalinka od razu pewnie- buziaczki i az zazdroszcze Wam, ze to juz!!!!
Oj staraczki nastawiajcie sie na odbieranie brzuszkow:tak: i nie przejmujcie sie, ze okres, przeciez nastepny cykl bedzie i teraz dziewczyny dopiero rodza!
3 mam&&&&&

celtus zycze Ci teraz kochana szybkiej adopcji, zeby maluszek jak najszybciej byl z Wami :-)))

widze ze dobrze leci i czujecie sie dobrrze- eska pozdrawiam i ciesze sie, ze Cie tak synus skopuje hehe
, maku- jej juz drugi trymest!!!!
malgonia tez leci widze szybciutko, kobietka gratuluje!!
coraz wiecej zaciazonych super!!!!!
olusia pewnie juz tez;-)

buziaki dla wszystkich mamusiek z forumowymi dzieciaczkami- rosna jak na drozdzach:-D

u mnie leci tez szybciutko, juz w niedziele zaczynamy 26 tydzien:-))))))):-)
czuje sie nawet dobrze! czasem brzuszek twardnieje , od jakis trzech dni lekko mi wrocily mdlosci, ale to podobno normalne , ze w drugim i trzecim trymestrze lubia na chwile wracac, ale mala kope slodko i duzo i teraz tygodnie odliczam najpierw do 30, a pozniej dalej:-D no bo wiadomo......ciagle Bogu dziekuje za kolejny tydzien i prosze o nastepny bezpieczny.....zreszta Wy najlepiej wiecie, ze lek jest troche do konca niestety, po naszych przejsciach, wiec prosze dalej &&&&&& za mnie ja za Was&&&&&&

po Swietach zaczynam rozgladac sie powoli za mebelkami, wystrojem pokoju itp., bo juz by wypadalo, ale pewnie zlozenie i wozek w ostatniej chwili, bo troszke przesadna jestem:-)

pozdrawiam Was i milego dnia zycze, oraz samych pozytywnych wiesci !!!
buziole duze ode mnie;-)

p.s. znowu zmienilyscie tytul.....ja wole starania po straconej ciazy jednak, taki byl od poczatku

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny
Pogadałam w końcu z mężem jakby kamień z serca mi spadł,nastrój 100% lepszy:-)

Po pracy napisze więcej...ciekawe jak tam Magda??? MADZIA!!! trzymaj się tam!!!

buziaki dla Wszystkich:-D i miłego dnia!!

P.S. Dziękuje,że tu jesteście!!

Ozila&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madzia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia :-)

Maka - pytasz o klinikę? Teraz ide do Polmedisu na Partynicką. Do dr Polaka. Zobaczymy co mi powie. Juz tam u nich byłam jakies 2 lata temu, ale potem troche odpuscilam, ze względu na przygotowania do hucznego weseliska, a poza tym miałam nadzieje, ze jak dopuścimy to sie uda. No ale sie nie udało. Jestem bardzo ciekawa co mi powiedzą. W weekend rozmawialiśmy z moim mężem i powiedziałam, ze zapisujemy sie na InVitro. Nie chce juz czekać na zbawienie, kasa tez nie jest kłopotem, jesli dr nie bedzie widział przeciwskazań, to nie ma na co czekać. No aż sie nie mogę tej wizyty doczekać.

reklama
Do góry