Dzien dobry dziewczynki;-)
ale czas leci!!! Jak zadziej wchodze, wiec bardziej teraz z doskoku.
madzia 3 mam mocno kciuki&&&& powodzenia i szybkiego porodu kochana:-)
marcela Ty pewnie nastepna bedziesz ojoj:-))))
a pozniej michalinka od razu pewnie- buziaczki i az zazdroszcze Wam, ze to juz!!!!
Oj staraczki nastawiajcie sie na odbieranie brzuszkow

i nie przejmujcie sie, ze okres, przeciez nastepny cykl bedzie i teraz dziewczyny dopiero rodza!
3 mam&&&&&
celtus zycze Ci teraz kochana szybkiej adopcji, zeby maluszek jak najszybciej byl z Wami :-)))
widze ze dobrze leci i czujecie sie dobrrze-
eska pozdrawiam i ciesze sie, ze Cie tak synus skopuje hehe
,
maku- jej juz drugi trymest!!!!
malgonia tez leci widze szybciutko,
kobietka gratuluje!!
coraz wiecej zaciazonych super!!!!!
olusia pewnie juz tez;-)
buziaki dla wszystkich mamusiek z forumowymi dzieciaczkami- rosna jak na drozdzach
u mnie leci tez szybciutko, juz w niedziele zaczynamy 26 tydzien:-))))))):-)
czuje sie nawet dobrze! czasem brzuszek twardnieje , od jakis trzech dni lekko mi wrocily mdlosci, ale to podobno normalne , ze w drugim i trzecim trymestrze lubia na chwile wracac, ale mala kope slodko i duzo i teraz tygodnie odliczam najpierw do 30, a pozniej dalej

no bo wiadomo......ciagle Bogu dziekuje za kolejny tydzien i prosze o nastepny bezpieczny.....zreszta Wy najlepiej wiecie, ze lek jest troche do konca niestety, po naszych przejsciach, wiec prosze dalej &&&&&& za mnie ja za Was&&&&&&
po Swietach zaczynam rozgladac sie powoli za mebelkami, wystrojem pokoju itp., bo juz by wypadalo, ale pewnie zlozenie i wozek w ostatniej chwili, bo troszke przesadna jestem:-)
pozdrawiam Was i milego dnia zycze, oraz samych pozytywnych wiesci !!!
buziole duze ode mnie;-)
p.s. znowu zmienilyscie tytul.....ja wole starania po straconej ciazy jednak, taki byl od poczatku