reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No naprawdę! Na chwilę Was z oka spuścić, a tu takie niespodzianki!

Magda!!!! Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki! Ja też myślę, że 39tc to już czas na malucha. Niewygodnie, ciasno, a na zewnątrz tyle ciekawych rzeczy. Cieszę się też, że w tym wszystkim taka opanowana jesteś! Podziwiam.
No myślę, że już z mężem i torbą siedzisz w szpitalu. Wszystko będzie dobrze, a Święta będą naprawdę bajkowe.
A pokoik prześliczny i wózek też.
Buziaki!

marcelka dzięki Kochana... Jedno mnie zastanawia, czy mamy my się będziemy wozić? Z czwórką dzieci w razie czego.... ;-)
Ale to problem, na rozwiązanie którego mam jeszcze trochę czasu.
A Ty czyżbyś szykowała się pójść lada chwilka w ślady Magdy? Jak tam u Ciebie? Wszystko pod kontrolą?
Ciebie też mocno ściskam.

Maku trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze, nic się nie martw!

Olusia?? Co z wynikami Twojej bety? Wiesz już coś? Pamiętaj - tak czy siak - głowa do góry!!

ewik - jaki Ty masz dobry nastrój! Czyżby to jednak nie @ Cię dopadła ;-)? Ściskam mocno i pamiętam.
A brzuszki już przestępują z nogi na nogę - czekają na nową nosicielkę hehe....
ania powiem Ci, ciesze się, że robisz mężowi tą imprezę! a koniec końców wcale nie jest wykluczone, że i Ty będziesz się świetnie bawić i zrelaksujesz się bardzo. Niech wszystko uda się tak jak to sobie zaplanowałaś.

karo, oj niech malutka da Ci troche wytchnienia... Trzymam kciuki, żeby ręka nie zdrętwiała na amen i wytrzymała jeszcze te 3tyg do świąt. Buziaki i trzymaj się ciepło!

Celta, dzięki za pamięć :)
W kwestii @ humoru u mnie nie ma, niestety nie wierzę w powodzenie akcji bobo... A choć na @ jest jeszcze za wcześnie, to nadchodzi biorąc pod uwagę moje podminowanie od wczoraj. No wszystko, po prostu wszystko mnie w.....a, no! Chociaż tutaj się zrelaksuję :-D
Staraczki wypisywać się z listy oczekujących jak już macie betę, ale już! :tak:Nie psujcie nam statystyk na koniec roku :rofl2::rofl2:

Ciekawe jak tam Magda.Marcela a ty w domu czy tez pojechalas?
Celta dzieki.oby malej szybko przeszlo.akurat dzisiaj bylam na masarzach to troche ulzylo.
Olusia odezwij sie jak betka
Syniaq a jak u ciebie wizyta? Zrobilas bete?

kurde nie mialam czasu dzisiaj na kompa, a tu takie nowości :szok:

Magda, Marcela jak tam???? może już tulicie maleństwa :-):-) Magda ja rano jak wstałam to miałam taki ból (bo ja też bóle krzyzowe miałam ehh), że jedyna pozycją było klęczenie na lóżku, w szpitalu pielegniąrka ledwo zdąrzyła dolecieć z nerką, bo jakoś nagle mnie na heftanko wzięło :-p

Olusia a Ty jak tam? nadal kciuki trzymamy &&&&

Karo u mnie też jakaś maruda strasznie i też tylko na rękach, jak próbujemy odłożyc na płasko to jest jeden wrzask a ręce już nie wyrabiają :/ ale jak przyjedziecie to na pewno sobie odpoczniesz :)

a to mój przystojniak :-)
Zobacz załącznik 597239Zobacz załącznik 597240

Hejka! Ale nowiny! Madzia &&&&& żeby było bezboleśnie, na ile to możliwe. I żeby dzidzius wyszedł szczęśliwie.

Marcelka! Jeszcze poczekaj te kilka dni na mnie:)))) hihiiii....

Mika, jak taki chudzielec moze być "babochą". Hehehe... Niemożliwe....

Izka no prawdziwy przystojniak. Cudny!

Suana - ale u Ciebie czas szybko pomknał! To juz 9 tydzien! Łooooo...

Kobietka, &&&& za wizytkę i za serduszko.

a ja wczoraj byłam na aerobiku i dzisiaj ledwo sie ruszam. Hehe... Starość nie radość.

Kochane, u mnie to chyba jakieś fałszywe alarmy - sama nie wiem. Cały dzień boli mnie brzuch jak na @, do kibelka też latam, a teraz znowu pojawiły się skurcze tak co ok 12 min ale chyba na razie nigdzie nie jadę, bo jak znowu przejdą jak w nocy... dziwna ta ostatnia doba u mnie...

Ciekawe jak tam Magda :) Może już ma maleństwo przy sobie? :)

Wróciłam. Zrobili mi 2 razy ktg, ale skurcze średnie. Dostałam dwie ampułki nospy domięśniowo, ale wcale nie pomogło. Puścili mnie do domu, a ja wyję z bólu. Zalecenia? "Niech Pani mąż plecy pomasuje". Nie wiem już co robić, ale kręgosłup i podbrzusze napieprzają. Wezmę kolejny ciepły prysznic i może spróbuję zasnąć.

reklama
Do góry