reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
ja nie farbowałam od początku ciąży, a wcześniej to i tak zawsze na jakiś czekoladowy brąz itp.
Zapominajka teoretycznie mogę ale tamta specjalizuje się w gryzoniach i mam do niej zaufanie. Jutro i pojutrze jej ojciec ma dyżur, nigdy nie byłam u niego ale może pojadę jak już nie będę mogła dać sobie rady w tyłku. Póki co nic złego się ze świnką nie dzieje, je ładnie, pije, rozrabia. Zobaczymy jak będzie dalej

nanulinka super
zapominajka mój synuś i ja tez uwielbiamy sok z cebuli jeszcze , a samego miodu nie zjem nie lubię lipowego i mieszanego bllleeee od razu mnie mdli

dziewczynki nie będzie mnie już na wątku bo nie będę się już starać zdecydowałam tak że skoro sie nie udaje to i po co o tym myśleć ale chodzę przez to zła jak osa cóż na około wysyp ciąż a u mnie nic nawet nie drgnie po prosty chyba nie jest mi dane mieć drugiego dziecka

trzymam za was kciuki pewnie wpadnę i coś napiszę bo na razie to tylko czytam a nic nie pisałam

Zapominajka nie wytrzymasz te pare miechow? Blond to od groma amoniaku i z reguly sie dluzej trzyma...
Ja olalam farbowanie;-)

Lopop szkoda, ze ... a moze i lepiej...gdy sie nie chce, nie mysli to wychodzi najlepiej. Z calego serca Ci zycze takij wpadki ;-)
Obiecaj, ze jak sie cos zmieni koniecznie dasz nam znac.
Trzymaj sie i powodzenia :*

Ostatnia edycja:
Myszko ja też olałam farbowanie i nawet odrosty mi nie przeszkadzały ale dzisiaj po prostu potrzebuję coś ze sobą zrobić. Na razie na pyszczku maseczka głęboko oczyszczająca a potem będzie taka relaksująca. Po zabiegach na twarz położę farbę a wieczorkiem kąpiel w żelu o zapachu czekolady&mięty. Mam nadzieję, że pomoże.
Lopop dziewczyny mają rację- odpuść staranka a ja po cichutku trzymam kciuki za wpadkę kontrolowaną :)

Marta-I oj to niedobrze z ta Twoja krwią. No cóż ja tez mam właśnie nieprawidłowe te niektóre parametry zwłaszcza czerwone krwinki duzo poniżej normy ale w ciązy to tak bywa i hematokryt i MCH tez wyszły niedobrze.mam nadzieje ze nasze wyniki sie polepsza:tak:Bardzo mi przykro że Twój milusiński zwierzak nie otrzymał dzis pomocy:-(mam nadzieje ze to nic poważnego.
Lopop jakbyś zmieniła zdanie to wiesz gdzie czekamy na Ciebie. Troszke odpoczynku nie zaszkodzi;-)

Motylku współczuje wrednej szefowej:-(

Zapominajko ja właśnie czekałam do końca I trymestru z farbowankiem ale u mnie odrostów np nie było aż tak widać włosy mam bardzo ciemne i farbuje je dodatkowo na ciemne kolory jedyne co mnie wkurza to siwizna dość pokaźna na łebku która dostałam w spadku w genach od mamusi hehe i dlatego odrościki zrobię słabą farbką.Wiesz w blondach zazwyczaj jest dużo amoniaku. Ale tak sobie myślę że jak sobie chcesz odrościki tylko zrobić to chyba nic strasznego.

reklama
Do góry