reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Tylko u mnie juz sie chyba zagniezdzilo wiec ten opis suwakowy troche chyba nieaktualny:)

Danutaski,3mam kciuki za Ciebie i Ninke:)

Powiedzcie mi jeszcze czy mierzenie temp w ciazy daje mozliwosc "kontroli" czy jest ok? Tzn ze np jakby cos bylo nie tak to tempka mi spadnie i to odzwierciedli?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
ja dziś się nie zmierzyłam bo się zaczytałam od rana i wstałam zanim sobie uświadomiłam ,że przecież pomiar mam zrobić,
Nanulika- piękny suwaczek :)
Wybaczcie ,ale nie nadrobiłam ledwo zdążyłam nadrobić cpp i jeszcze jeden wątek i muszę się brać za sprzątanie bo kurz już widać ,ale potem doczytam co tam się działo jak mnie nie było.

Powiedzcie mi jeszcze czy mierzenie temp w ciazy daje mozliwosc "kontroli" czy jest ok? Tzn ze np jakby cos bylo nie tak to tempka mi spadnie i to odzwierciedli?

wyczytałam gdzieś ze gdy temp. spada może to znaczyć że może się coś dziać..jednakże czytałam też że podwyższona temp. moze się utzrymywać tylko do 3 m-cy ciąży zatem..nie wiem..jak z tą temp. tak naprawdę jest..:sorry2:

cześć dziewczynki, witam się po wizycie u endokrynologa. Wyniki tsh zadowalające bo 0,021 (dawno takich wysokich nie miałam) za to ft4 spadło za bardzo. Mam zmniejszoną dawkę leku a po następnej wizycie dostanę Thiamazole zamiast Thyrosanu. Morfologia nadal się pogarsza, mimo brania 60mg żelaza na dobę. W dodatku w moczu jakieś osady świadczące o stanie zapalnym albo kamieniach.
Poza tym mam doła bo mój eM wyjechał służbowo- niby jutro wraca ale od rana już wydzwaniały jakieś pindy z innych salonów, które też jadą. Wkurzyłam się jak nie wiem, a teraz mi smutno

reklama
może i zazdrosna ale na konferencję jedzie ponad 50 osób a te dwie jak zwykle nie wiedzą gdzie zbiórka ani nic-i jak zwykle muszą w tym celu dzwonić o 6 rano. A wyjazd mieli o 12:30. A mój taki uprzejmy że nogi by połamał tak biegł do telefonu.
Odwala mi trochę ale to dlatego że siedzę ciągle w domu sama, jego wiecznie nie ma a teraz ten wyjazd.Większość osób z którymi on się trzyma nie pojechało a on jak zwykle nie umie odmówić. Marudzę dzisiaj :-(już nie będę...

Do góry