reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski dzieki za fluidki dorzucam do wora z fluidkami od Nanu;-)az boje sie pomyslec ze mogloby sie udac:zawstydzona/y:duzo sily zycze na wesele domyslam sie ze nie bedzie latwo no i pieknych fotek:tak:

zmykam do pracy buziaki :****

reklama
pomozcie
wczoraj mialam plamienia a dzisiaj krwawienia jak na miesiaczke (planowana @ 26.09)
to mozliwe ze organizm odrzucil jajeczko tak szybko?
dodam ze w poprzednich ciazach mialam pierwsze miesiaczki dlatego o ciazach sie dowiadywalam w czwartych tygodniach ale wczesniej miesiaczki mialam w terminach i to mnie zmylalo a teraz jest to 11 dni za wczesnie

Ostatnia edycja:
czesc dziewczeta sobotnio :-)

Danutaski nie maluj paznokci u stop, gdyby sie cos zaczelo po paznokciach kontroluja czy wszystko z Toba ok. Udanej zabawy i pieknych fotek :-)

Marta Tobie hormony skacza, a nie ma co za duzo sluchac kolezanek... nie zawsze dobrze radza ;-) a po co masz sie denerwowac byle czym. Masz meza odpowiedzialnego i jestem pewna, ze nie zrobilby Ci takiego numeru... musialby byc ostatnia swinia. Glowa do gory i nie pozwol "zyczliwym" popsuc Waszego zwiazku :-)

Elka milej pracy no &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby tempka sie utrzymala :-)

myszka akcja z ,,tą kobietą'' jest już od roku- jak tylko mój został kierownikiem i ją poznał. Od razu zaczęła wydzwaniać o różnych porach, nie zawsze przyzwoitych. Teraz odbieram to trzy razy intensywniej,niestety hormony szaleją. Ale i tak nie odpuszczę sobie takiej okazji żeby zaznaczyć kto tu jest górą :) Mojemu ufam bo przecież bym z nim nie była. Niestety nie zawsze radzę sobie z natłokiem kobiet w jego życiu zawodowym.

Martus to jest jak z lasem... idziesz i wszystkie drzewka piekne, ale trafiasz na to ktore Cie powala na kolana i to zabierasz do domu. ;-) nie ma co sobie stres robic, a faceci nie lubia scen zazdrosci. Poza tym za chwile pojawi sie dzidzia i mezus tez bedzie chcial w wolnych chwilach dospac... wiec jak babsztyl trafi na gorszy dzien to sie jej ukroci :-D cierpliwosci ;-)

myszka nie znasz mojego męża-on w życiu nie powie złego słowa nawet jakby o 2 nad ranem zadzwoniła. Już taki jest słodko-pierdzący. Tylko w domu mądruje za wiele. Ja nie mam zamiaru robić scen zazdrości, po prostu po niego wyjdę po idziemy na zakupy do CH blisko dworca.

Cześć;
Nanu gratuluję!

Danutaski miłej zabawy;

Nad ciemniejszym kolorem pewnie będę musiała pomyśleć... Mam jeszcze trochę czasu:-D

Myszka tylko żebym ja prędzej nie straciła cierpliwości :wściekła/y: co do zakupów to szukam i szukam ciepłego,rozpinanego swetra ale jest lipa. Dzisiaj brzydka pogoda i nie mam co na siebie włożyć a wiadomo że zależy mi żeby wyjątkowo dobrze wyglądać skoro mam poznać znajome z pracy mojego męża. Upatrzyłam niby na allegro ale rozmiar uniwersalny i obawiam się że może nie pasować.

reklama
Cześć kobietki,
przepraszam ale nie miałam czasu wcześniej by zasiąść przed laptopem...A może i miałam tylko wiecie jak to jest...Tak fajnie patrzy się na maleństwo;-)
Poza tym dziś szykuje nam się impreza, bo łączymy urodziny syna i malutkiej, będzie tort i ...kupa ludzi. Ja nie wiem jak ja wytrwam:biggrin2: Na szczęście mam wspaniałego męża który wszystko w domu robi ;-)

Nanulika, gratulacje przeogromne! Już widzę jaka ty szczęśliwa ....:biggrin2:

Danutaski, duża ta Twoja Nina, biorąc pod uwagę że ty taka szczuplutka. Chociaż oscylacja 3000g a 3400g to jednak duża różnica, nie sądzisz? No ale trzymam kciuki za Ciebie...Obyś szybko i szczęśliwie urodziła i tuliła już swoją Ninkę ;-)

Wklejam Wam fotkę mojego maleństwa.
Tak wygląda nasza Lidia

PS. Jeszcze tylko suwaczek muszę zmienić ale to jutro , po gościach...Teraz zmykam, buziaki!

Załączniki

• IMG_0120.JPG
    IMG_0120.JPG
    36,2 KB · Wyświetleń: 38
Do góry