reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski dzieki za fluidki dorzucam do wora z fluidkami od Nanu;-)az boje sie pomyslec ze mogloby sie udac:zawstydzona/y:duzo sily zycze na wesele domyslam sie ze nie bedzie latwo no i pieknych fotek:tak:

zmykam do pracy buziaki :****

reklama
pomozcie
wczoraj mialam plamienia a dzisiaj krwawienia jak na miesiaczke (planowana @ 26.09)
to mozliwe ze organizm odrzucil jajeczko tak szybko?
dodam ze w poprzednich ciazach mialam pierwsze miesiaczki dlatego o ciazach sie dowiadywalam w czwartych tygodniach ale wczesniej miesiaczki mialam w terminach i to mnie zmylalo a teraz jest to 11 dni za wczesnie

Ostatnia edycja:
czesc dziewczeta sobotnio :-)

Danutaski nie maluj paznokci u stop, gdyby sie cos zaczelo po paznokciach kontroluja czy wszystko z Toba ok. Udanej zabawy i pieknych fotek :-)

Marta Tobie hormony skacza, a nie ma co za duzo sluchac kolezanek... nie zawsze dobrze radza ;-) a po co masz sie denerwowac byle czym. Masz meza odpowiedzialnego i jestem pewna, ze nie zrobilby Ci takiego numeru... musialby byc ostatnia swinia. Glowa do gory i nie pozwol "zyczliwym" popsuc Waszego zwiazku :-)

Elka milej pracy no &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby tempka sie utrzymala :-)

myszka akcja z ,,tą kobietą'' jest już od roku- jak tylko mój został kierownikiem i ją poznał. Od razu zaczęła wydzwaniać o różnych porach, nie zawsze przyzwoitych. Teraz odbieram to trzy razy intensywniej,niestety hormony szaleją. Ale i tak nie odpuszczę sobie takiej okazji żeby zaznaczyć kto tu jest górą :) Mojemu ufam bo przecież bym z nim nie była. Niestety nie zawsze radzę sobie z natłokiem kobiet w jego życiu zawodowym.

Martus to jest jak z lasem... idziesz i wszystkie drzewka piekne, ale trafiasz na to ktore Cie powala na kolana i to zabierasz do domu. ;-) nie ma co sobie stres robic, a faceci nie lubia scen zazdrosci. Poza tym za chwile pojawi sie dzidzia i mezus tez bedzie chcial w wolnych chwilach dospac... wiec jak babsztyl trafi na gorszy dzien to sie jej ukroci :-D cierpliwosci ;-)

myszka nie znasz mojego męża-on w życiu nie powie złego słowa nawet jakby o 2 nad ranem zadzwoniła. Już taki jest słodko-pierdzący. Tylko w domu mądruje za wiele. Ja nie mam zamiaru robić scen zazdrości, po prostu po niego wyjdę po idziemy na zakupy do CH blisko dworca.

Cześć;
Nanu gratuluję!

Danutaski miłej zabawy;

Nad ciemniejszym kolorem pewnie będę musiała pomyśleć... Mam jeszcze trochę czasu:-D

Myszka tylko żebym ja prędzej nie straciła cierpliwości :wściekła/y: co do zakupów to szukam i szukam ciepłego,rozpinanego swetra ale jest lipa. Dzisiaj brzydka pogoda i nie mam co na siebie włożyć a wiadomo że zależy mi żeby wyjątkowo dobrze wyglądać skoro mam poznać znajome z pracy mojego męża. Upatrzyłam niby na allegro ale rozmiar uniwersalny i obawiam się że może nie pasować.

reklama
Cześć kobietki,
przepraszam ale nie miałam czasu wcześniej by zasiąść przed laptopem...A może i miałam tylko wiecie jak to jest...Tak fajnie patrzy się na maleństwo;-)
Poza tym dziś szykuje nam się impreza, bo łączymy urodziny syna i malutkiej, będzie tort i ...kupa ludzi. Ja nie wiem jak ja wytrwam:biggrin2: Na szczęście mam wspaniałego męża który wszystko w domu robi ;-)

Nanulika, gratulacje przeogromne! Już widzę jaka ty szczęśliwa ....:biggrin2:

Danutaski, duża ta Twoja Nina, biorąc pod uwagę że ty taka szczuplutka. Chociaż oscylacja 3000g a 3400g to jednak duża różnica, nie sądzisz? No ale trzymam kciuki za Ciebie...Obyś szybko i szczęśliwie urodziła i tuliła już swoją Ninkę ;-)

Wklejam Wam fotkę mojego maleństwa.
Tak wygląda nasza Lidia

PS. Jeszcze tylko suwaczek muszę zmienić ale to jutro , po gościach...Teraz zmykam, buziaki!

Załączniki

• IMG_0120.JPG
    IMG_0120.JPG
    36,2 KB · Wyświetleń: 36
Do góry