reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No to jestem juz na pececie ;-)

wiec tak, ubezpieczalnia nie dostaje kasy za mnie, ale dostaje kase za syna :-D dodam syn jest podciagniety pod moje ubezpieczenie... po prostu jakis oszolom wbil w komputer inny oddzial dla syna inny dla mnie, tej samej ubezpieczalni. Dla mnie nic sie nie zmienia poza tym, ze musialam powedrowac z urzedu do urzedu :-D jak zawsze...

W sprawie rodzinnego czekalismy 9 miesiecy az stad posla papiery do Pl i czekalismy jak Pl odesle spowrotem... teraz czekamy bo familienkasse wyslalo poczte do joba z pytaniem czy oni cos wyplacaja... niby nic dziwnego, czas oczekiwania od 10 dni w gore... gdyby nie fakt, ze oba urzedy sa w jednym budynku a odleglosc 5 pieter jest powalajaca... wychodzi 2 dni na pietro :-D
Jak komus sie wydaje, ze w Pl jest biurokracja to sie grubo myli :-D

Ostatnia edycja:
A ja za pol godziny sie zbieram i na wizyte marsz...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszka masakra z tymi urzędami. Ale cieszę się, że chociaż coś udało ci się załatwić.

Melduję, że po porannej panice żadnych krwistych niespodzianek już nie miałam :tak:

Nanu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zapominajko oby tak dalej

Myszko co za urzędasy

Marta ale zwierzak super grzywa:-D, a suwak tak zasuwa , pamiętam jak zaczęłam czytać forum a ty byłas w 7 czy 8 tyg:szok:

Deszcz przestał padać wiec i ja lepiej się czuję. Zrobiłam gofry mniam mniam i teraz się lenie. Miałam dzisiaj taki fajny sen, ze urodziłam i miałam uszykowane tylko łóżeczko i kilka kompletów na przebranie a dzidziol co chwile przesikiwał pampersa, a najlepsze to było jak karmiłam, do tej pory czuję tę błogość, och:happy:

Nanu &&&&&&&&&&&& zaciśnięte, powodzenia i czekamy na relację.

dziewczynki faktycznie ten mój suwak chyba popsuty bo zapierdziela jak szalony :) ani się obejrzycie a wszystkie będzie wybierać się na połówkowe.

Dziewczynki no nie ma co narzekac wszystko pozytywnie zalatwione ;-)

Lenka widzisz, a mowilas ze nie bedziesz duzo kupowac i masz ci tu sen proroczy :-D

Marta ten Twoj swiniak to widze, ze lepszy jest od mojego kota, tzn bardziej rozpieszczony :-D

reklama
myszko mój pies to dopiero był rozpaprany :) ale świniak też daje radę. Ale co zrobić? już tak mam, że jeśli zwierzak mieszka w domu to jest członkiem rodziny i tyle. Po to się bierze zwierzątko by o nie dbać.

Do góry