reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bardzo ładny pęcherzyk i pomysleć ze zycie każdej z nas tak sie właśnie zaczęło od powstania takiej kropeczki:-)teraz na pewno bedziesz spokojniejsza.

Zapominajko tak sie zdarza ja miałam po pobraniu wymazu plamienie a w ciązy to tkana w ogole jest delikatniejsza także reeeelax ;-)

Myszko no to sie nazałatwiałaś dzis. mam małego wnerwa bo dzis są urodzinki mojej Niuni a ja musiałam iśc na zebranie w przedszkolu którego głowną tematyką (niezaplanowana dyskusja rodziców) było " jak nie wychowac dziecka na homoseksualistę" masakra jakaś i w ten sposb zamiast rozmawiać o sprawach dzieci rodzice sobie gadali i gadali o czyms nie zwiazanym z przedszkolem. Jeden pan stwierdził że jak chopiec bawi sie lalka to wyrośnie na geja szok....:-D najgorsze ze leje deszcz a ja a Młoda musiałam na nogach tam iśc a dopiero co anginke miała ech no zycie ...

Nanu ale fajna Fasolka :-)

Kaso ja mysle, ze rodzicom to sie w glowach popieprzylo i to zdrowo... a co jak dziecko jednak bedzie homoseksualne?? to co to juz nie ich dziecko, bo nie jest takie jakie chcieli?? kompletna bzdura!!!
Ja w dziecinstwie bawilam sie autami, latalam po dachach, gralam w pilke nozna z chlopakami, nauczyli mnie jak sie bic i jezdilismy na wycieczki po kilkadziesiat kilometrow... starsze babki ciagle debatowaly co ze mnie wyrosnie, mialam wiecej kumpli niz kolezanek. Wyroslam i (pocukrze sobie, a co) i jestem dobra matka, w zadnym wypadku nie jestem lesbijka, a udalo mi sie uniknac kompleksow najczesciej wywolywanych przez porownywanie sie do modelek i kolezanek!!! uniknelam tez zawisci kolezenskiej, bo chlopaki swietnie doradzali przy zakupach bez niepotrzebnych sciem!!! Gdy bylam (juz dorosla z "przyjaciolka) na zakupach wiedzialam ze kiecka cos nie lezy za dobrze i wygladala na mnie niezbyt rewelacyjnie... kumpel powiedzial "nie bierz, nie dla ciebie", przyjaciolka "wygladasz super"... wziela, ale nigdy w niej nie chodzilam... za to nauczylam sie ze jesli kobieta mowi mi dobrze ci w tym... nie kupuje i juz :-D
Ogolnie nie jestem zwolenniczka bezstresowego chowania dzieci, od klapsa nikt jeszcze nie umarl a i klapsow za darmo sie nie daje...

reklama
Elka ja postawilabym na 10dc, ale pewnie znow zle obstawiam ^.-

Nanu mam dobry wzrok :-D nawet bardzo dobry ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry