reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bardzo ładny pęcherzyk i pomysleć ze zycie każdej z nas tak sie właśnie zaczęło od powstania takiej kropeczki:-)teraz na pewno bedziesz spokojniejsza.

Zapominajko tak sie zdarza ja miałam po pobraniu wymazu plamienie a w ciązy to tkana w ogole jest delikatniejsza także reeeelax ;-)

Myszko no to sie nazałatwiałaś dzis. mam małego wnerwa bo dzis są urodzinki mojej Niuni a ja musiałam iśc na zebranie w przedszkolu którego głowną tematyką (niezaplanowana dyskusja rodziców) było " jak nie wychowac dziecka na homoseksualistę" masakra jakaś i w ten sposb zamiast rozmawiać o sprawach dzieci rodzice sobie gadali i gadali o czyms nie zwiazanym z przedszkolem. Jeden pan stwierdził że jak chopiec bawi sie lalka to wyrośnie na geja szok....:-D najgorsze ze leje deszcz a ja a Młoda musiałam na nogach tam iśc a dopiero co anginke miała ech no zycie ...

Nanu ale fajna Fasolka :-)

Kaso ja mysle, ze rodzicom to sie w glowach popieprzylo i to zdrowo... a co jak dziecko jednak bedzie homoseksualne?? to co to juz nie ich dziecko, bo nie jest takie jakie chcieli?? kompletna bzdura!!!
Ja w dziecinstwie bawilam sie autami, latalam po dachach, gralam w pilke nozna z chlopakami, nauczyli mnie jak sie bic i jezdilismy na wycieczki po kilkadziesiat kilometrow... starsze babki ciagle debatowaly co ze mnie wyrosnie, mialam wiecej kumpli niz kolezanek. Wyroslam i (pocukrze sobie, a co) i jestem dobra matka, w zadnym wypadku nie jestem lesbijka, a udalo mi sie uniknac kompleksow najczesciej wywolywanych przez porownywanie sie do modelek i kolezanek!!! uniknelam tez zawisci kolezenskiej, bo chlopaki swietnie doradzali przy zakupach bez niepotrzebnych sciem!!! Gdy bylam (juz dorosla z "przyjaciolka) na zakupach wiedzialam ze kiecka cos nie lezy za dobrze i wygladala na mnie niezbyt rewelacyjnie... kumpel powiedzial "nie bierz, nie dla ciebie", przyjaciolka "wygladasz super"... wziela, ale nigdy w niej nie chodzilam... za to nauczylam sie ze jesli kobieta mowi mi dobrze ci w tym... nie kupuje i juz :-D
Ogolnie nie jestem zwolenniczka bezstresowego chowania dzieci, od klapsa nikt jeszcze nie umarl a i klapsow za darmo sie nie daje...

reklama
Elka ja postawilabym na 10dc, ale pewnie znow zle obstawiam ^.-

Nanu mam dobry wzrok :-D nawet bardzo dobry ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry