reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Marta zgadza sie, ale zacznijcie powoli go troszke separowac, bo jak dziecko przyjdzie to bedzie nagly szok dla niego... a to moze odchorowac. Niektore zwierzaki strasznie przezywaja pojawienie sie nowego czlonka rodziny i ciezko sie im pogodzic ze juz nie sa tak rozpieszczane. Teraz jest duzo czasu wiec powolutku stopniowo i bezbolesnie mozna go przyzwyczajac do nowej rzeczywistosci.
No to jest pecherzyk ciazowy ponoc ladnie zagniezdzony w dnie macicy. Macica i jajniki czysciutkie i zdrowe. Dostalam pakiet badan do zrobienia,recepty na kwas,wit E i magnez B6. Nastepna wizyta za 2 tygodnie...
Zapomnialam dodac,termin porodu wg gin to 25 maja czyli w rocznice urodzenia aniolka...
Zapomnialam dodac,termin porodu wg gin to 25 maja czyli w rocznice urodzenia aniolka...
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu super!!!!!!!!!!
myszka2829
Nanu no widzisz Ty moj niedowiarku :-) bardzo sie ciesze, a data calkiem fajna na dzien matki jak znalazl prezent :-)
Rocznica, rocznica ale mysl mi tu pozytywnie bo do doopska nakopie... jasne??
Rocznica, rocznica ale mysl mi tu pozytywnie bo do doopska nakopie... jasne??
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu koniecznie!
myszka2829
Nanu kochanie koniecznie chwal sie Pecherzykiem, a za dwa tygodnie bedzie nowa fotunia i serduszko jak dzwon :-) ja tez za dwa tygodnie mam planowa wizyte :-) dzien przed Toba ;-)
reklama