reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marta zgadza sie, ale zacznijcie powoli go troszke separowac, bo jak dziecko przyjdzie to bedzie nagly szok dla niego... a to moze odchorowac. Niektore zwierzaki strasznie przezywaja pojawienie sie nowego czlonka rodziny i ciezko sie im pogodzic ze juz nie sa tak rozpieszczane. Teraz jest duzo czasu wiec powolutku stopniowo i bezbolesnie mozna go przyzwyczajac do nowej rzeczywistosci.

No to jest pecherzyk ciazowy ponoc ladnie zagniezdzony w dnie macicy. Macica i jajniki czysciutkie i zdrowe. Dostalam pakiet badan do zrobienia,recepty na kwas,wit E i magnez B6. Nastepna wizyta za 2 tygodnie...

Zapomnialam dodac,termin porodu wg gin to 25 maja czyli w rocznice urodzenia aniolka...

Ostatnia edycja:
Nanu no widzisz Ty moj niedowiarku :-) bardzo sie ciesze, a data calkiem fajna na dzien matki jak znalazl prezent :-)
Rocznica, rocznica ale mysl mi tu pozytywnie bo do doopska nakopie... jasne??

Nanu kochanie koniecznie chwal sie Pecherzykiem, a za dwa tygodnie bedzie nowa fotunia i serduszko jak dzwon :-) ja tez za dwa tygodnie mam planowa wizyte :-) dzien przed Toba ;-)

reklama
no to proszę, domek dla fasolki:

13092012_3w6d.jpg

13092012_pecherzyk.jpg

Do góry