reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

cześć dziewczynki,znowu drukujecie jak szalone :)
karo, zapominajka- gratuluję kropeczek,są cudne
nanu powodzenia na wizycie, trzymam kciuki

U nas pogoda do doopy, byłam rano na pobraniu krwi. Z wczorajszego powera nic nie zostało- nie mam ochoty nic robić :( zmykam chociaż pozamiatać i odkurzyć bo dzisiaj eMek podobno krócej w pracy i ma być po 15. Mojej śwince zrobił się jakiś guzek pod brodą- nie widać go pod włosami ale jest dosyć duży i gdy go dotykam świnka popiskuje. Być może go boli troszkę albo po prostu się złości bo nigdy nie dawał się tam dotykać. Poza tym nic złego się z nim nie dzieje- je jak zwykle a nawet lepiej, nie jest jakiś tam osowiały, nie chudnie, spaceruje po domu normalnie. Guzka wyczułam w trakcie przytulania bo go wzięłam wczoraj do wyrka. Jutro popołudniu pojedziemy do naszej pani weterynarz bo rano nie dam rady- o 11 mam endo. A dzisiaj obserwacja świniorka. Osiwieję przez niego :(

reklama
Marta a może jakiegoś kleszcza ma? Ja nigdy prosiaka nie miałam więc się nie śmiej. U mojej psicy właśnie tak się kleszcz objawia. Ma takiego jakby wystającego pryszcza w zależności od tego jak kleszcz jest napity.

Ty już na suwaczku 20 tydzień skończyłaś :szok: Uwierzyć nie mogę :-D jak ten czas zasuwa.

Zapominajka muszę go pod tym kątem obejrzeć jak wstanie bo teraz najadł się bananka i zasnął ;) kleszcz możliwy bo kilka dni temu był z eMkiem na spacerze. Moja świnka jest bardzo specyficzna,dwie rzeczy odróżniają go od psa- je tylko warzywa i owoce a mięsa nie tyka i nie trzeba go wyprowadzać siku na dwór :) jutro i tak pojedziemy do naszej pani weterynarz,niech go zobaczy bo nawet jeśli kleszcz to ja go nie wyjmę- nie utrzymam świniorka a mąż ma za miękkie serce na takie zabiegi :)
ehhh jak nie urok to sraczka z tym zwierzem.

suwaczek zasuwa,sama się czasem dziwię jak szybko :)

A mi sie nic nie chceeeee....... i tylko zieeewam,co tu zrobic zeby sie wyspac? Nie moge przeciez klasc sie od razu po przyjsciu z pracy bo co to za zycie wtedy?:p

Nanu ja leżę kiedy tylko mogę, a spać chodzę po dobranocce.

Marta a gdzie się taki świniak załatwia? Ma kuwetę jak kot, czy jest trzymany w klatce? Kiedyś czytałam, że prosiaki są bardzo mądre i uczą się szybciej niż pies.

Świnki trzyma się zasadniczo w klatce ale nasz ma otwartą i zrobiony taki jakby wybieg. Ale z niego sobie może wychodzić i spaceruje po mieszkaniu :) a w nocy przychodzi do sypialni i śpi w szafie (mamy komandora wyłożonego wykładziną). Normalnie latem wychodzimy na dwór, on sobie biega i wsuwa świeżą zieleninkę. Moglibyśmy w sumie mu smyczkę zakładać ale on ładnie za nogą idzie.

227973_366810480065134_1977137542_n.jpg

hej Babolki!!

Zapominajka gratuluje krewetki!!

Marta czy wy juz na 100% znacie plec dziecka? ty juz mialas polowkowe? bo kurde skleroza i nie pamietam:eek:

Kobietka przykro mi, ale z drugiej strony bedziesz miala mozliwosc poobserwowania troche twojego organizmu.

Nanu facet tez jest fascynujacy, jak sobie poczytasz o procesie wytwarzaniu plemnikow to ho ho!

Ja przejechalam sie dzis do takiego salonu dzieciecego glownie pod katem sprawdzenia karoc dla Gattino. Oczywiscie ta ktora mi sie podoba ma zabojcza cene!! Czemu mnie zawsze podoba sie to, co najdrozsze???Prenatal - Passeggio: tutta la selezione di Prenatal per il passeggio - Sistemi Modulari - INGLESINA - Otutto - Marina
Oprocz tego wydalam 180€. eM mnie zabije!

U mnie załamki nie ma na szczęście :-)myślałam ,że będzie gorzej
była u mnie szwagierka winko i te sprawy i sobie pogadałyśmy opowiedziałam jej o naszym wybryku i już jej się buzia uśmiechała ,ale jak usłyszała o @ to jej mina zrzedła bo ona tak bardzo chce być ciocią ;-), no ,ale nie tym razem ,macie rację mam czas na poznanie swojego organizmu i branie witaminek jeszcze troszkę czasu przede mną no chyba ,że pani dr wcześniej pozwoli.

reklama
Do góry