reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Karo01 super wiadomości, GRATULUJĘ !! Śliczna fotka !!
Myślę też że dobrze że będzie takie badanie, to Cię pewnie trochę uspokoi.
Kobietko widzę że przyszła wredota :crazy: szkoda.
Nanulika powodzenia na wizycie, ciekawe czy będzie już widać pęcherzyk, może czasami jeszcze nie być, ale macica powinna być już rozpulchniona.
Zapominajka super gratuluję !! Śliczna fotka, super pamiątka !! A nitki w śluzie to pewnie przez wymaz, lekarz pewnie Ci sam o tym mówił że mogą wystąpić, dzisiaj jeszcze możesz mieć ale jutro już być nie powinno.
Magda_88 życzę zdrówka !!
Ani@k trzymam kciuki za piękną owulkę, idziesz jeszcze jakoś na monitoring?
Co do sytuacji z kartą płatniczą, u nas też bywały ciekawe sytuacje. Pamiętaj, że często te "dziwne rzeczy" które robi Pani przy kasie to nie jest jej wymysł, tylko sklepu, bo potem jak będzie coś nie tak to nie sklep będzie za to odpowiedzialny tylko ona. Tym Paniom w kasie też na pewno nie podoba się utrudnianie, tym bardziej gdy z tyłu kolejka się ustawia.
Lenka21 jak się czujesz? Ok?
Myszka2829 czy Wam nie mogą wreszcie spokoju dać :crazy:
Życzę żeby wszystko potoczyło się jak najmniej problemowo i żeby udało Wam się wszystko szybko załatwić.

U mnie po staremu. Noc dosyć spokojna, bez niespodzianek, Nina się trochę mało ruchliwa zrobiła, no to wsunęłam czekoladę i czekam na efekty. Brzusio standardowo boli jak na @ ale nic się nie dzieje. Jutro wizyta u ginka.

Chcialabym zeby choc pecherzyk byl ale to dopiero 3t6d,wiec bardzo wczesnie... Myszko kciuki za walke z urzedasami, kobietka ja tez teraz mialam takie krotkie cykle 25 dni:) to fajnie przyspiesza efekty staranek:)
Fifka a gdzie ty?

Zapominajka piękna Twoja Kreweteczka :tak:
Danutaski ja w pewnym sensie rozumiem tą panią.. ale nie potrafiła mi odpowiedzieć, bo gdyby wystarczyło pokazać umowę - rzeczywiście bym ją nosiła w torebce dzień w dzień.. wkurza mnie to, że niby jest zabronione ale nie można się dowiedzieć co zrobić aby nie było zabronione:sorry:
a monitoring mam jeszcze dziś.. jeżeli dziś okazałoby się że pęcherzyk pękł.. to czy lekarz jest w stanie powiedzieć (z wizji usg) kiedy??? bo zakładając że pękł np. wczoraj, dopiero jutro bądź pojutrze temp. może wzrosnąć, tak???:sorry:

Zapominajka - dziękujemy za zdjęcie maluszka :) Uwielbiam jak wrzucacie, te fotki - jakoś tak przyjemnie się na sercu robi :)

Myszka,Ani@k - Ja jestem tak pomiędzy - kłopotliwe pytania i furia z uśmiechem na ustach :) Uwielbiam to robić nie tylko w urzędach, ale bardzo chętnie stosuję to na moich Klientach, z którymi przyszło mi pracować :)

Danutaski- a no przyszła ,ale nic tam żyjemy dalej :-) bałam się ,że będę miała doła ,ale nie mam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nanulika- no jak mówisz ,że przyspiesza to może pomoże jeśli pani dr zezwoli na oficjalne staranka ,albo wpadniemy bo ponoć jak cykl krótszy to owu się przesuwa też nie dziewczyny?
No właśnie ja z takim pytaniem bo owu występuje w połowie cyklu czyli kiedy ja ją musiałam mieć?

No właśnie ja z takim pytaniem bo owu występuje w połowie cyklu czyli kiedy ja ją musiałam mieć?

nie koniecznie w połowie cyklu..teoretycznie 14 dni przed @ występuje owulacja..co nie oznacza że faza przedowulacyjna też trwa 14 dni.. jest różnie.. znam przypadki gdzie owu wystąpiła w 25 dc a cykl notabene zakończony był ciążą (już dzidzia ma 3 m-ce)

reklama
Ani@k - dzięki za odpowiedź , to znaczy ,że około 14 dni temu była owulka czyli poza moimi pomiarami zobaczymy jak będzie w tym cyklu...

Do góry