reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochająca mamo - z zapartym tchem czytałam o Twoim porodzie pięknie to opisałaś jestem bardzo szczęśliwa ,że Ci się udało i gratuluję jeszcze raz z całego serca , czekam na fotki , super ,że masz już swój Skarb przy sobie:-)
Zapomonajka- trzymamy kciuki mocniuchno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kochajaca mamo tak to napisalas, ze az sie rodzic chce!! Gratulacje raz jeszcze slodkiej krolewny!!
To kiedy zaczynasz sie starac??? ahahha:-D:-D

Mamuska to sobie mozemy reke podac, moje porody wygladaly podobnie :-D tez mialam uczucie zaparcia;-)
Duzo zdrowenka dla Waszej calej rodzinki :*

Ja myslalam, ze wszystkie maja uczucia zaparcia, znaczy uczucie zblizajacej sie mega kuuuupy:-Dboszee jaka ja niedoiformowana jestem:eek:

Witam dziewczyny
ja wlasnie z pracy wrocilam,mialam miec wizyte o 16 ale dzwonilam sie upewnic czy niebedzie pozniej bo niechce mi sie potem tak dlugo czekac i rzeczywiscie bylo bardzo pelno i mam o 16 jeszcze raz zadzwonic i moze dopiero mnie kolo 19 przyjmna.Takze dalej musze czekac.
Myszka super kruszynke juz widac.
Kochajaca mama duzo zdrowka dla Lidii.No i oczywiscie czekamy na zdjecia.
Odezwie sie wieczorem po wizycie.Zapominajka juz niedlugo bedzie spowrotem

Kochająca Mamo ciesze sie że wszystko poszło dobrze. I jestes farciara że masz mamę położną:tak:Niech Ci sie Córeńka zdrowo chowie:-)
Danutaski teraz z Twoja kolej na szczęśliwe zakończenie czekam z niecierpliwośćią;-)

Skowronko a może jednak to nie @ a plamionko implantacyjne? Jeszcze trzymam kciuki.;-)
Sweety kurcze nie za ciekawie z tą opieką we wczesnej ciązy u Was. a w Holandii wogole nieratuja ciązy do 16 tyg czy w cieżkich przypadkach typu plamienie itd cos robią?
Magda ja myśle, że Twój organizm musi dojść do siebie. Rozumiem że nie miałaś zabiegu? Jeżeli nie to pewnie nie bedziesz musiala czekać na regenerację macicy tak długo jak ja po zabiegu. U mnie endometrium było ok po ponad 3 miesiacach bo wtedy mialam kontrole.A może fasolina juz tam jest;-)ja test robie w terminie @ zazwyczj i wyszedl tym razem bardzo wyraxny wlasnie w 28 dc.Powodzenia

Zapominajko Karo czy już po wizycie?czekam na relację:-)

A co do jedzonka (sorki to tez nie jest temat starankowy hehehehhe) to dzis miałam gołąbki mniam mniam taką chęć na nie miałam że szok:szok:i nawet jakoś mniej mne mdli. Może to koniec spotkan z porcelana:eek:

Magda ja myśle, że Twój organizm musi dojść do siebie. Rozumiem że nie miałaś zabiegu? Jeżeli nie to pewnie nie bedziesz musiala czekać na regenerację macicy tak długo jak ja po zabiegu. U mnie endometrium było ok po ponad 3 miesiacach bo wtedy mialam kontrole.A może fasolina juz tam jest;-)ja test robie w terminie @ zazwyczj i wyszedl tym razem bardzo wyraxny wlasnie w 28 dc.Powodzenia
Fasolki nie ma, bo zabezpieczamy się i czekamy na pierwszy okres. Mam nadzieję,że niedługo nadejdzie i wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry