reklama
K
kobietka22
Gość
Magda - no ja miałam dziwnie z tą pierwszą @ bo to było tak 3-4 tygodnie krwawienia dzień przerwy i znowu przez 7 dni (@?) i potem to już po 30 dniach przyszła @ .
K
kobietka22
Gość
Spokojnie przyjdzie i @ to pewnie kwestia paru dni tylko będzie dobrze :-)a masz regularne cykle tak w ogóle?
sweety22
Zaangażowana w BB
caly czas pobolewa mnie brzuch a jak naciagnelam sie zeby zdiac recznik to mnie klulo w podbrzuszu moze jednak cos sie bedzie wyklowac &&&&&
K
kobietka22
Gość
Magda- no to poczekamy zobaczymy kiedy się pojawi trzymam kciuki żeby przyszła jak najszybciej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
W Warszawie masakra. Chmury i co raz popaduje deszcz. Na tvn24 właśnie czytałam artykuł,że październik ma być zimny :/
Ja też powinnam udać się do fryzjeraWciąż nie mam @ i zaczynam się martwić.
A ja właśnie na onecie czytałam, że dzięki temu niskiemu poziomowi wody jakieś super skarby i znaleziska archeolodzy znaleźli i wyciągają. Normalnie gdybym bliżej mieszkała pobiegłabym z łopatą.
Chcę znowu zacząć starać się o Kruszynkę i dlatego wariuję. Badania wszystkie są ok, ale @ nie ma.
Kochana ja na pierwszą @ też czekałam jak na skaranie. Gin na kontroli mi powiedział, że już niedługo. A to niedługo trwało i trwało. Cykl pierwszy chyba ponad 40 dni miał.
A te które były następne były niewiele krótsze.
Bądź cierpliwa @ na pewno przyjdzie.
Trzymam kciuki za owocne staranka!
K
kobietka22
Gość
Sweety - jeszcze za wcześnie na objawy , objaw może być jak się zagnieżdża ciąża może być nawet plamienie wtedy i może spaść temperatura tak czytałam
,ale ciąża zagnieżdża się po tygodniu od zapłodnienia na ogół ,albo i dalej.Znam to wsłuchiwanie się w swój organizm sama tak mam i to jest właśnie fajne 

reklama