reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja juz po wizycie.Jak narazie wszystko dobrze.Kruszynka ma 35mm.Jednak dla swietego spokoju i dla mnie skierowal mnie moj lekarz do specjalnej kliniki gdzie zrobia jeszcze dokladnie badania i pobiora krew z lozyska dla sprawdzenia chromosomow.Termin za dwa tygodnie.Tylko przypomina mi sie znowu poprzednia sytuacja z grudnia,takze jakis niepokoj jest we mnie znowu.Ale wiem ze musze byc dobrej mysli tylko ze ostatnio tez bylam.Zjemy obiadek i wrzuce wam fotke

reklama
Karo - no to super ,że wszystko ok bardzo się cieszę ,a niepokój cóż nic na niego nie poradzimy tak już mamy ,że gdzieś z tyłu głowy jest ten niepokój , będzie dobrze zobaczysz:-)

Hejka!Melduje sie;-)

Kochajaca wzruszajaca historia i piekne zakonczenie, cudnie to wszystko sie potoczylo zdrowka zycze i jak reszta bandy czekam na fotki Lidii;-)Zapominajka hop hop Karo najwazniejsze ze gra gitara nie zamartwiaj sie na zapas, wiem latwo sie mowi ale trzeba wierzyc ze bedzie ok:tak:normalnie smaka mi narobilyscie ta jarzynowa salatka, cholercia chyba na dniach zrobie:-);-)

Mialam straszny dzien w pracy i do tego jakiegos katara zalapalam:-(

skanuj0003.jpgTo moj Kropek

Karo - piękny Kropek!!!

oj jak ja już bym chciała zobaczyć swojego:p ale będę miała schizo z główką - już widzę,że jak wasze zdjęcia oglądam to na to pierwsze co patrzę....

reklama
Do góry