reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sweety sa rzeczy na ktore nie mamy wplywu!!! Mozesz robic test za testem a i tak nic nie zobaczysz do najwczesniej 11 dfl...potem znowu trzeba czekac do 6+tc zeby dojrzec serduszko, poznie prenatalne, polowkowe itd.
Jak widzisz cala ciaze na cos sie czeka, a stres w niczym nie pomaga.
Moja rada, zajmij sie czyms co Cie oderwie od mysli a jak juz Ci sie to uda to sama nie bedziesz wiedziala gdzie ten czas i kiedy przelecial :-)

To sie namadrzylam, patrze a Ty masz slodkiego bobasa to komu ja tlumacze :-D
Niech zyje spostrzegawczosc hihihi cala ja ;-)

Ostatnia edycja:
15dc a wczoraj byla chyba owulka przynajmniej sluz na to wskazywal
reszte znam z poprzednich ciazy
tylko w poprzednich ciazach robilam testy w dniu miesiaczki a teraz chyba po tym poronieniu taka przewrazliwiona jestem
w dodatku po porodzie okazalo sie ze mam toksoplazmoze oczna nie mam krwi zakazonej ale bardzo oslabiony organizm i lekarze powiedzieli ze moge nie utrzymywac kazdej ciazy
a tu nikt mi nie pomoze tutaj ciaze podtrzymuja po 16 tygodniu dopiero :-:)-:)-:)-:)-(
stad tyle moich lekow i pytan zeby to zsumowac i sprawdzic moje szanse

sa ale tylko prywatni
niestac mnie na takie wizyty
nie znam dokladnych cen ale kolezanka byla prywtnie w szpitalu z zapaleniem drog rodnych i za pierwsza wizyte zaplacila ponad 900 euro a druga blisko 400

Ale byla w szpitalu (ja gdy rodzilam tez dostal 900 rachunek) a wizyty u gina mialam prywatne i najdrozsza z laboratorium wyszla 100, a tak bral 50. Kazda wizyta usg.
A Ty potrzebujesz wizyte i pewnie cos z progesteronem na podtrzymanie a to mozna z pl sprowadzic ;-)
Glowa do gory podzwon i popytaj moze ktorys i na kase chorych przyjmuje masz czas to go wykorzystaj, a to co kolezanki mowia ja traktuje z przymruzeniem oka. ;-)

Skowronka no szkoda :-(, ale nowy cykl to nowa szansa :-)
My musielismy czekac na nasz maly-wielki cud 7 miechow

Ostatnia edycja:
reklama
my z zh
kolezanka nie miala wtedy ubezpieczenia i taki rachunek dostala za leczenie z silnym zapaleniem
myslicie ze przy moim schorzeniu wystarczy progesteron zeby utrzymac ciaze???

Do góry