reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
wiem zauważyłam ją:)
mi wychodzi 21 maja, ale na razie zostaję tu:)

własnie gotuję warzywa na sałatkę jarzynową bo naszła mnie ochota.... ziemniaki na obiad obrane, surówka się robi a kotlety wczoraj spanierowałam 2 więcej to dziś tylko usmażyć:)
S. będzie dopiero ok 18-19....

Ostatnia edycja:
Wlasnie chodzi o to, ze tez nie chcialam sie stad wynosic, ale z drugiej strony nie wiem jak odbieraja nasze ciazowe tematy dziewczyny co sie staraja. Nie chcialabym, zeby im bylo nieswojo tu. Na pewno jest nam tu dobrze, bo sie znamy i fajnie jest pisac ze soba, ale to nie watek ciazowy i mozemy przeganiac stad potencjalne staraczki. Sama nie wiem...tak mi przyszlo do glowy:zawstydzona/y:

Aaaaaaa, ja robie lososia, potem moze wstawie fotki co wyszlo. Ostatnio ubostwiam wszelkiego rodzaju ryby i owoce morza. Tylko ryby bym jadla;-)

Mysle, ze nasz watek wlasnie tymm sie rozni od CPP, tam maja i watek dla ciezarowek i odskocznie i w sumie jak wchodzisz na samo tylko CPP przytlacza ogrom tragedii i zlych wiesci...pewnie dlatego kilka dziewczyn zawitalo do nas. U nas lzy szczescia przeplataja sie ze lzami smutku. Gadamy i o testach owu, tempkach, ale tez o typowo ciazowych tematach. Mnie osobiscie nasze ciezarowki dawaly sile i odwracaly uwage od presji ja juz chce...
Mysle, ze dziewczyny same nam powiedza, w koncu juz sie troche znamy a szczerosc to podstawa kazdej, nawet wirtualnej przyjazni :-)

Takze dziewczyny... Jak cos Wam przeszkadza, czegos za duzo...to od razu dawac znac :-)
My sie na pewno nie pogniewamy, a bedziemy wiedzialy ile to juz za duzo ;-)

Ja tez w ostatnich tygodniach zjadlam wiecej ryb jak w ostatnim polroczu...a potem czuje ze smierdze jak ryba :-D

Ostatnia edycja:
Ja mam podskorniaki i za nic ich wycisnac nie moge :-D
A do kapieli dolewam oliwke dla niemowlakow, tak jak wychodze z wanny naoliwiona jestem dokladnie wszedzie ;-)

reklama
Bosh.. wróciłam z zebrania w przedszkolu. No masakra to była.
Mentalności niektórych ludzików nie jestem władna zrozumieć:baffled:

Zapominajko - a jak tam samopoczucie dzisiaj ?no i najważniejsze kiedy ta wizyta ?Pisałaś chyba ,ale ja mam sklerozę wybacz:-)

Jutro, czekam

A samopoczucie w większości ustami do wc wpada...
Nanu na maju nie bedziesz sama ;-) juz tam dokazuje Zapominajka... choc zaloze sie ze termin ma na kwiecien :-D

Kalkulatory mi maj pokazują. Zobaczymy co lekarz jutro powie.

Do góry