reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sweety sa rzeczy na ktore nie mamy wplywu!!! Mozesz robic test za testem a i tak nic nie zobaczysz do najwczesniej 11 dfl...potem znowu trzeba czekac do 6+tc zeby dojrzec serduszko, poznie prenatalne, polowkowe itd.
Jak widzisz cala ciaze na cos sie czeka, a stres w niczym nie pomaga.
Moja rada, zajmij sie czyms co Cie oderwie od mysli a jak juz Ci sie to uda to sama nie bedziesz wiedziala gdzie ten czas i kiedy przelecial :-)

To sie namadrzylam, patrze a Ty masz slodkiego bobasa to komu ja tlumacze :-D
Niech zyje spostrzegawczosc hihihi cala ja ;-)

Ostatnia edycja:
15dc a wczoraj byla chyba owulka przynajmniej sluz na to wskazywal
reszte znam z poprzednich ciazy
tylko w poprzednich ciazach robilam testy w dniu miesiaczki a teraz chyba po tym poronieniu taka przewrazliwiona jestem
w dodatku po porodzie okazalo sie ze mam toksoplazmoze oczna nie mam krwi zakazonej ale bardzo oslabiony organizm i lekarze powiedzieli ze moge nie utrzymywac kazdej ciazy
a tu nikt mi nie pomoze tutaj ciaze podtrzymuja po 16 tygodniu dopiero :-:)-:)-:)-:)-(
stad tyle moich lekow i pytan zeby to zsumowac i sprawdzic moje szanse

sa ale tylko prywatni
niestac mnie na takie wizyty
nie znam dokladnych cen ale kolezanka byla prywtnie w szpitalu z zapaleniem drog rodnych i za pierwsza wizyte zaplacila ponad 900 euro a druga blisko 400

Ale byla w szpitalu (ja gdy rodzilam tez dostal 900 rachunek) a wizyty u gina mialam prywatne i najdrozsza z laboratorium wyszla 100, a tak bral 50. Kazda wizyta usg.
A Ty potrzebujesz wizyte i pewnie cos z progesteronem na podtrzymanie a to mozna z pl sprowadzic ;-)
Glowa do gory podzwon i popytaj moze ktorys i na kase chorych przyjmuje masz czas to go wykorzystaj, a to co kolezanki mowia ja traktuje z przymruzeniem oka. ;-)

Skowronka no szkoda :-(, ale nowy cykl to nowa szansa :-)
My musielismy czekac na nasz maly-wielki cud 7 miechow

Ostatnia edycja:
reklama
my z zh
kolezanka nie miala wtedy ubezpieczenia i taki rachunek dostala za leczenie z silnym zapaleniem
myslicie ze przy moim schorzeniu wystarczy progesteron zeby utrzymac ciaze???

Do góry