reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

cześć dziewczynki, witam się po krótkiej nieobecności. Nadrobiłam prawie 30 stron a tu okazuje się,że nikt nie tęsknił :-(
Zdrowaśki odmówione za wszystkie fasolki obecne i przyszłe oraz za nasze Aniołki.

no tak;) w sumie S. dłuuugo się zbierał,mnie już to nawet wkurzało:p znamy się ponad 4 lata, od prawie 3 mieszkamy razem, od 1,5 roku staramy się o bobo....
a dziś znienacka;)

wogóle śmiesznie bo dziś miało być kino i kolacja na mieście,ale przez to wczorajsze samopoczucie wolałam nie ryzykować szlajania się;) i zrezygnowaliśmy wczoraj... tym samym nieswiadomie rozsypałam S. cały misterny plan;p
dziś po pracy pojechałam do tesco, S odebrał mnie z zakupami, zjedliśmy gyrosa po drodze i do domu.... rozpakowaliśmy zakupy, przepakowywałam torebkę bo nową zakupiłam a s. podszedł od tyłu, przytulił mnie,zaczął całować po szyi jednocześnie znienacka zakładając mi pierścionek... zapytałam co to, odwróciłam się a on uklęknął i stwierdził że bardzo by chciał żebym została jego żoną - przytuliłam jego głowę do mojego brzucha, uroniłam kilka łezek... a S.:czy to oznacza tak kochanie? oczywiście potwierdziłam i zaczęliśmy się całować, tulić itp... a potem przez 2h przy piwku (ja 0,0%) rozmawialiśmy o planach....

jestem bardzo szczesliwa!!!

Nanu gratulacje :*

Myszko - to ja chyba też się wybiorę do dentysty zrobić porządek z zębami już daaaawno nie byłam na pewno coś się popsuło i mam jeden korzeń do usunięcia bo mi się ząb wykruszył.Tylko nie wiem jak to jest z chorobami tarczycy przy znieczuleniu bo mojej cioci np na żywca rwał dentysta bo powiedział ,że przy chorobach tarczycy nie zastosuje znieczulenia:eek: dziwne to trochę i teraz się boję iść do mojej pani dentystki,albo się przejdę i zapytam po prostu...
kobietko pierwsze słyszę że przy chorej tarczycy nie można znieczulać. Ja zawsze mam znieczulenie i nikt nigdy mi nic takiego nie powiedział.

dobrej nocki kochane, teraz naprawdę znikam!!!

NO TO BEREK !!!

Zobacz załącznik 498330

Nanu kolejne gratulacje. Ale super Wam się poukładało,szczęścia.

reklama
Marta wielkie dzieki za wstawienie sie za nas u Najswietszego :*
Jak znioslas podroz? opowiadaj, pogoda dopisala?
Bardzo lubie Czestochowe, kiedys jezdzilam na Jasna Gore z babcia, a potem na wakacje do rodziny mamy.

Marta wielkie dzieki za wstawienie sie za nas u Najswietszego :*
Jak znioslas podroz? opowiadaj, pogoda dopisala?
Bardzo lubie Czestochowe, kiedys jezdzilam na Jasna Gore z babcia, a potem na wakacje do rodziny mamy.

Pogoda była wyjątkowo piękna. Piątek był fatalny i nawet cieszyłam się,że musieliśmy przełożyć wyjazd. Jechaliśmy w 7 osób (+klucha w brzuszku) z moim ojcem. W jedną stronę z postojem jakieś 3,5 godziny więc spoko. W drodze powrotnej troszkę mi było ciasno w dżinsach i nogi napuchły ale dałam radę, nie było źle. Wypad udany :) a jutro wybieram się do babci do Włocławka,tym razem pociągiem. Podróż jakieś 2 godziny ale pkp ma to do siebie że można pospacerować. Poza tym mam przesiadkę w Toruniu więc szybko zleci. Muszę korzystać póki jeszcze jako tako mobilna jestem.
Wczoraj spotkałam znajomą (sąsiadkę teściowej), też jest w ciąży. Po wielkości brzucha myślałam,że termin gdzieś na połowę listopada a okazało się,że ma prawie równo ze mną. Szok! a myślałam, że ja mam duży brzuch :)

reklama
Nanu tak Ci sie tylko wydaje :-D
to co we czwartek zmienia sie cel wizyty ;-) pewnie umowia Cie za dwa tygodnie :-) alez sie napracowalas co?? :-D

Mnie wygodniej jezdzic pociagami niz autobusem np. nie odczuwam tak wstrzasow, ale ostatnio strasznie wolno chodze :-( musze poczekac na ginka i mu powiedziec.

Ostatnia edycja:
Do góry