reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu gratulacje !!! :-):-):-)

A u nas po staremu, w nocy znów skurcze, ale poza tym nic się nie dzieje.
Dzisiaj napięty plan, więc skakam szybko pod prysznic a potem w miasto, buziaki dziewczynki !!
Nanu tu z taką dobrą wiadomością od rana ;-)

Nanu Kochana ogromne gratki i mega mega kciuki aby wszystko bylo dobrze i zeby tym razem sie udalo :*:*:*

Fifka no w koncu jestes martwilam sie, biedny maluszek &&&&& zeby zebuchy odpuscily jak najszybciej:tak:

Nanu piękne kreseczki, cudownie, gratuluję i sciskam mocno, no to teraz szał zakupów

Zapomonajka niedawno były 3 tyg a teraz 2 dni doczekasz się zobaczysz:-D

A aj jeszcze wrócę do wózków , moj ma 4 koła, duże, z przodu skrętne ale można zablokować, ja jeździłam ze skrętnymi a M z zablokowanymi bo inaczej nie umiał prowadzić.

Myszko jeśli chodzi o liczbę posiadanych dzieci to moje zdanie jest takie że jak wychowałaś jedno to drugie też dasz radę, a uwierz ze finansowo nie bylo kolorowo a daliśmy radę:-D. Ja np nie wyobrażam sobie mieć jedynaka, tym bardziej teraz jak widzę jak chłopcy się razem bawia, zresztą u mnie w domu było nas 7mioro:tak:

dzien dobry :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mowilam :-)
Nanu gratulacje i uwazaj na siebie :-)
jak ja lubie miec racje :-D

Lenka uwierz mi, ze w miescie nie jest tak latwo posiadac wiecej dzieci ;-) o stala prace ciezko, a jak juz masz jakas to u nas byly to dwu tgodniowe umowy i tak w kolko... nic zaplanowac :-(, wspaniali politycy zniszczyli przemysl lekki i pozostawaly prywaciaki gdzie najlepiej jakbys mieszkala w pseudo firmie... a dziecko chore czy ciaza lecialas z roboty (bo wszystko robili na czarno)...
Moj syn jest nadal jedynakiem, ale niczym nie przypomina typowego... jest opiekunczy, dzieli sie wszystkim... az czasami musialam korygowac nauke podziel sie ;-) bo rozdal wszystko a sam nie mial :-D zawsze mial psa i kota, to byli najlepsi przyjaciele. Nie ma problemow z nawiazywaniem kontaktow i jest lubianym dzieckiem, wiec moge byc z siebie dumna ;-)

No a ja zdychalam po nalesnikach do chyba 2-giej... tylko nie wiem czy od wora, czy zaparc... po wielokrotnych bezproduktywnych wizytac u wuja czesia, wreszcie lekko sie ruszylo no i bol zmalal... stad moja niepewnosc coz to bylo.

Nanu super wiadomosci z samego rana!! Wielkie gratki!!!!

Ja dopiero wstalam, mam mega lenia:( jem platki z mlekiem i ide buszowac na bb:tak:

Kicia to obie pospalysmy dzisiaj :-D

ja w sumie nie wiem co dzis robic... pije kawe w nadziei ze mnie przeczysci:dry:
potem wejde do doktorka z papierami na opis diety i musze jechac do sklepu po stepel, ze nie posiadaja tego na co mamy zlecenie.
a tak to czarna dziura... brak planow i checi

reklama
Do góry