reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mmmmmmniam mniam nalesniki i mnie slinka pociekla...chyba jutro usmaze najbardziej lubie z dzemem truskawkowym mojej mamy:tak:Myszko obys nie odchorowala &&&&&&& milej kapieli:-)

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz...a mnie wcale nie kusza...mialam w piatek ochote na m&m's....kupilam i leza nie otwarte do tej pory:eek: ale nalesniki to inna sprawa.....:-D

Zadne slodycze tak na mnie nie dzialaja jak to cholerne haribo...nie jadam nimm2 ani nic takiego...ale miski haribo to oddzielny rozdzial...

Hej dziewczyny! :*

Nie było mnie - i pewnie na razie nie będzie - bo mały ma skok rozwojowy połączony z zębami... to co się dzieje w domu to kosmos... mały śpi dwa razy po pół godziny, więc mam godzinę na zajęcie się domem, czy zjedzenie normalnie... a tak ciągle zabawa, noszenie itp. Mały niby nie płaczę jakoś tragicznie... znaczy nie... płacze ale jak się go zabawia i odwraca uwagę to jest lepiej, choć ja jestem tym wykończona i nie mam czasu na forum... poczytywałam was troche ale z reguły z małym na rękach więc nie mam jak pisać...

Co się ciekawego działo przez ostatnie 3-4 dni??

Kitus raz nie zawsze;-)

A ja bede zdychac przez to lakomstwo...mam juz miete, a z kapiela poczekam jeszcze, kot mnie dogrzewa jeszcze nospe wezme i moze szybko przejdzie...

reklama
dobrej nocki kochane, teraz naprawdę znikam!!!

NO TO BEREK !!!

IMAG1367.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry