reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mmmmmmniam mniam nalesniki i mnie slinka pociekla...chyba jutro usmaze najbardziej lubie z dzemem truskawkowym mojej mamy:tak:Myszko obys nie odchorowala &&&&&&& milej kapieli:-)

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz...a mnie wcale nie kusza...mialam w piatek ochote na m&m's....kupilam i leza nie otwarte do tej pory:eek: ale nalesniki to inna sprawa.....:-D

Zadne slodycze tak na mnie nie dzialaja jak to cholerne haribo...nie jadam nimm2 ani nic takiego...ale miski haribo to oddzielny rozdzial...

Hej dziewczyny! :*

Nie było mnie - i pewnie na razie nie będzie - bo mały ma skok rozwojowy połączony z zębami... to co się dzieje w domu to kosmos... mały śpi dwa razy po pół godziny, więc mam godzinę na zajęcie się domem, czy zjedzenie normalnie... a tak ciągle zabawa, noszenie itp. Mały niby nie płaczę jakoś tragicznie... znaczy nie... płacze ale jak się go zabawia i odwraca uwagę to jest lepiej, choć ja jestem tym wykończona i nie mam czasu na forum... poczytywałam was troche ale z reguły z małym na rękach więc nie mam jak pisać...

Co się ciekawego działo przez ostatnie 3-4 dni??

Kitus raz nie zawsze;-)

A ja bede zdychac przez to lakomstwo...mam juz miete, a z kapiela poczekam jeszcze, kot mnie dogrzewa jeszcze nospe wezme i moze szybko przejdzie...

reklama
dobrej nocki kochane, teraz naprawdę znikam!!!

NO TO BEREK !!!

IMAG1367.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry