reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jesli chodzi o wozki to na pewno pojde z eMem, ale jak widzialam ceny w Prenatalu to mi wlosy stanely debem. U nas sa takie marki jak Inglesina, Chicco i ceny zaczynaja sie od 500€, wiec obejrze moze tez cos w komisach.

Ostatnia edycja:
Kicia teraz sa jeszcze wyzsze ceny, ale popytaj kiedy beda modele na 2013, to jakis miesiac przed beda sie wyprzedawac, zeby zrobic miejsce na nowe;-)
U nas jest to samo :-)

a ja właśnie S. odgrzałam mielone,dorobiłam sałatkę i ziemniaki i pożarł:)

a ja mam jadłowstręt dzisiaj - przez cały dzień zjadłam 2 parówki z pomidorem i kromką chleba i kawę....

Kicia kochanie to zrob wersje light...z owocami zamiast marmolady i jogurt zamiast bitej smietany ;-)
Ja zjadlam dwa i chyba zjem trzeciego...

reklama
Ja sie skusilam...ciekawe czy odchoruje:confused2:
Zobaczymy ;-) w sumie jeszcze wanna na mnie czeka :-D to poleze najwyzej dluzej.
Wszedzie widze haribo...a reklamy slodyczy mnie juz dobijaja...

Do góry