reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no wlasnie o tym caly czas mowie...kogo stac isc i kupic wszystko za jednym zamachem? Tu troche tam troche i sie uzbiera...a wozek wiadomo drogi i kazda z nas chcialaby minimum komfortu w prowadzeniu. Powiem szczerze, ze po spacerach z mala sasiadow na 1000% nigdy trojkolowiec!!!

Kicia no duma mnie rozpiera :-) dobrze, ze sie przelamalas to "moj Kociak" nie bedzie nago kicac ;-) :*
Operacja sie nie martw kochanie, narkoza ma minimalny wplyw i na Ciebie i na Gattino :-)
Polecam poprzymierzac sie do wozkow, bo sa tak cholernie duze roznice w prowadzeniu, skladaniu ze szok. Ja poprzednio upieralam sie na trzy kola, a teraz nie chce za nic...
No i koniecznie z mezusiem, moj mial typowo meskie podejscie i testowal kazdy po kolei :-D

Ostatnia edycja:
reklama
A niektorzy tacy zadowoleni z trojkolowca hihi, to chyba wszystko zalezy gdzie sie mieszka, w sensie miasto, wies, osada hahaha:-Dalbo po prostu kwestia przyzwyczajenia...sama nie wiem:baffled:
Myszko kiedy masz jakies usg?? i kiedy zapodasz jakies zdjecie Henryki:-)

Kiciu skarbie my nie jestesmy w grupie ryzyka, wiec standart wizyta co 4 tyg, teraz idziemy 26.09.pewnie i nowa focie tatko dostanie;-)
Wiesz co jedna reka jak pchasz...jezdzi jak chce i gdzie chce...przy wejsciu np do tramwaju przednie kolo potrafi stanac w poprzek i wozek nie dosc ze nie stabilny, buja sie we wszystkie strony to jeszcze teraz baruj sie z tym poprzecznie ustawionym kolem...to samo przy wysiadaniu. Jak podniesiesz tyl, to buja sie jak diabli...jak bedziesz w sklepie to spojrz ;-)
Ja chce 4 kolka i przednie zwrotne, no i nie te male guffienka, bo niby krawezniki sa minimalna, a widze jak sie babki siluja :-D

Ale fajny temat zakupy dla maluszków :-). Zgadzam się co do kupowania trochu, choć z wózkiem itp, bym poczekała. Ja tam jak coś zaopatrzona w ciuszki jestem :-). Jeśli chodzi o wózki też mi się nie podobają 3 kołowe.

Dziewczynki mnie sie podobaly i podobaja, ale nijak sie to ma do praktycznosci i bezpieczenstwa.
Napisze jeszcze raz, ja juz patrze i porownuje-kontroluje ceny, bo w sumie za miesiac, dwa beda ceny w dol...a nastepna taka okazja dopiero za rok...nie wchodzi w rachube, dzidzia nie moze siedziec w domu ponad pol roku :-D

Zapominajko a Ty czasem to nie zabladzilas na te Majowki?
Masz 10dni mlodsza ciaze od mojej...to termin Ci wyjdzie na 28 kwietnia ;-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry