reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kaso raczej nie czuje, no chyba, ze bulgotanie w zoladku.

Dziewczyny nie chce byc nieuprzejma, ale jak na razie grupa jest zamknieta i taka zostanie jeszcze przez jakis czas.

reklama
Zapominajka- jak masz ochote to wcinaj,co tam pora obiadowa!

Ja z kolei od tygodnia mam odrzut od nabialu,szczegolnie jogurtow-jakby przesyt jakis... bleee...

Co do bociana-nie czuje sie wladna zeby decydowac,pozostawiam to wiec zalozycielkom:)

Ja podzielam zdanie Kitki, bocian jest grupa a nie czescia forum dlatego obstaje przy utrzymaniu zamknietej, inaczej wg mnie to nie mialoby sensu.

Jak narazie wor nie daje znac o sobie ;-) ale na dzis experymenty zakonczone. Poza tym test mial na celu sprawdzenie, czy jak raz w miesiacu skocze na ulubiona kanapke to swiat bedzie znow stawal do gory nogami ;-)

No nic czas na kawcie i w droge do dentysty ;-)

Myszka mam nadzieje, ze nie bedzie sensacji pozniej :eek: trzymaj sie u zebisty!

Ja jade z eMem nad morze, bo u nas goraco i wykorzystamy jeszcze troche lata:tak:

Gatto-fajnie macie też bym sobie nad morze pojechała ,ale mam za daleko 5h w jedną stronę.
Co tam laseczki pichcicie dzisiaj dobrego ? u mnie pomidorowa z pomidorków świeżych pychotka :-p

u nas w miare slonecznie ale wiatr chlodny czuc juz jesien... a lata jeszcze nie bylo :szok:... nie mam pojecia co zebolog bedzie dzis robil, w sumie pewnie kolejnego usunie nerw, zeby czasem nie zaczal bolec...

W urzedzie za to dowiedzialam sie, ze ze wzgledu na przeciwwskazania na zabieg wora musze trzymac diete, a nie ma co ukrywac, ze pojadanie co godzine nie jest w gruncie rzeczy najtansze dodatkowy mus zakup witamin w tabl., do tego wiekszosc produktow light jest markowa i co za tym idzie drozsza... dostalam formularz do wypelnienia przez mojego doktorka i dostane dofinansowanie do diety ;-) do czasu zabiegu :-)

Nie chce sie nakrecac i tego nie robie ale dzis pierwszy raz mam jakies takkie dziwne przeczucie i samopoczucie ze moze jednak sie udalo. Nie potrafie tego wytlumaczyc...

Ale np kluje mnie brzuch i ogolnie jakas inna jestem:p

Ostatnia edycja:
Nanulika- no tempka ładna puki co się trzyma więc jest nadzieja ja Ci życzę ciąży z całego serducha :-)
a moja tempka jest dziwna skacze sobie

reklama
Do góry