reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

U nas tez buro i zimno. Buu! W każdym razie namówiłam Męża na spontaniczny wyjazd do Łodzi. Nie pytajcie czemu akurat tam, bo sama nie wiem :) Zarezerwowałam hotel i jedziemy :)

reklama
Rany, dziewczyny ale Wy macie produkcję, nas jest dużo więcej na lutówkach a już tam łatwiej ogarnąć.
Dziękuję za miłe słowa o Piotrusiu. Jest cudowny, jak każde dzieciątko.
Ani@k, Kaso, Martunia przepraszam, że o Was nie zapytałam. No i witam nowe kobietki. Życzę szybkiego zafasolkowania.
No a z Kochającą Mamą to trafiłam w dzień idealnie ;)
Ewelka10 odezwij się jak sobie dajesz radę w nowej roli

Hej dziewczyny
tez wam musialam najpierw nadrobic a bylo dosyc sporo stron.Ja juz w domu po szkoleniu,jedzonko bylo i dobrze bo juz o 10 mialam ogromnego gloda chociaz o 7 jadalam sniadanie.Glowa mi peka od nadmiaru wiadomosci,tyle rzeczy do nauczenia sie,jakas masakra
Kaso ja mam badanie w srode

Wyszlam od zebologa...dzisiaj mi robil 4 przednie, zdjecie kamienia i polerke. W sumie ponad godzina na fotelu, ale dalam rade. Jestem z siebie dumna. Za 2 tyg znow cos do czego nie potrzebujemy rtg. Z zabiegiem bedziemy odwlekac do porodu jak sie da, wiec wykupie sobie prywatne ubezpieczenie extra na zebologa ;-) akurat mi karencja minie. Doktor super z reka na sercu.

co do boćka , nie to nie:-p

Myszko zębolog nie taki straszny:laugh2:, ja mam 25 września
U nas też zimno i pada, chyba napalę w piecu

Wyobraźcie sobie że dzisiaj jedno dziecko włąśnie z tego autobusu nie wysiadło od razu w przedszkolu tylko zrobiło drugą rundkę i za drugim podejściem wysiadło przy przedszkolu:wściekła/y::szok::no::angry: jakby to było moje dziecko to chyba bym ubiła:crazy:

Chciałam sobie kupić spodnie ciążowe bo dzinsy mnie cisną a jak odepnę guzik to mi spadają. Ale wszystkie były za duże, a fajne te spodnie, takie zwykłe 55zł, a wyjściowe 69, więc ceny też nie za wysokiie. Kupiłam składniki na pizze, ale jakoś przeszła mi ochota:eek:

Myszko bardzo dzielna jesteś. Ja od dentysty jak najdalej wolę się trzymać. Ale pewnie prędzej, czy później będę musiała się przełamać, bo mam 3 zębiska do zrobienia...

Lenka no udusiłabym. Masakra!

Ja mam właśnie smaka na ciasto z malinami, ale chętnego kuriera do sklepu mi brak :-(

reklama
Do góry