reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko mi chdziło o 2 podwójne fotele z jednej i drugiej strony, to razem 8 miejsc a jakby usiedli po 3 to się robi 12, akurat dla przedszkolaków:tak:

Drogie Panie yyyyy ten tego, ja też bym chciała na bociana, pliiiss, ładnie się uśmiechne i obiecuje wstawiać zdjęcia swojego brzuchala, nie ma to jak przekupstwo:laugh2:

reklama
Witajcie

wpadłam poczytać co słychać u Was babeczki skonana całkowicie, cała nos nie spałam bo Córcia ma angine jak sie okazało u pediatry. Nie potrafiłam jej zbic tempki która już do 40 st dobijała. Troszke sie strachu najadłam zwłaszcza ze z tego stresu rozbolał mnie brzuch a mężuś miał nocną zmianę w pracy.

Nanuliko dobrze że czujesz sie już lepiej, przyznam że dziś ja sie czuje jakby mnie cos zbierało:szok:
Danutaski pozwolisz że i ja skorzystam z Twojej rady i zaopatrze sie w dużą ilość czosnku.Przypomniało mi sie że dziewczyny na połozniczym by wywołać sobie skurcze( biedulki były po terminie nawet po 10 dni!) szczypały sie po brzuchu(?)to tak jakby Ninka sie też nie śpieszyła na ten świat:-)
Karo to teraz trzymam kciuki za Twoje badanko ;-)wiadomo kiedy dokładnie je masz?
Lenka a co dobrego zaprawiasz w słoiczkach? Może i ja bym spróbowała:-)pozaprawiać pyszności.
Gatto jak tam Twój Gattino? Może jakieś ruchy już czujesz, bulkanie łaskotanie?

Witajcie ja też umieram z ciekawości co to jest ten BOCIAN??????jakaś grupka?
ja dziś obskoczyłam rynek kupiłyśmy z mamą pomidorki na zupkę i teraz pichcimy , u mnie temka spadła znowu:eek:
Acha macie pozdrowienia od Motylka zapracowana jest i chora serdecznie Was pozdrawia.

Myszko smacznego, uważaj Kochana zeby woreczek sie nie zbuntował. Ja dziś zjadłam prawie 300 g białego twarogu którego tak ogolnie nie cierpię i nie jem....chyba maluszek sie o wapń upomina hehehe:-)

Kobietko z tego co wiem Bocian to właśnie taka "specjalna" grupa nie znam szczegółów bo do niej nie należe niestety.

Kaso - dzięki za odpowiedź , tak myślałam właśnie :-)
Myszko - to trzymam kciuki żeby Cie nie dopadł woreczek&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ja się na nabiał trzęsę cała i zjadam całkiem sporo jogurtów i serów wszelakich.

Ugotowałam upragnioną ogórkową i teraz w rozterce jestem. Czy zjeść już troszkę, czy poczekać na przyzwoitą godzinę obiadową...

Do góry