reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Moj dentysta i gin powiedzieli, ze bakterie z zepsutych zebow sa najgorsze w ciazy, bo przedostaja sie dalej z pozywieniem...i wlasciwie mycie czegokolwiek przed jedzeniem nie ma wiekszego sensu jesli mamy chodowle w buzi... Od popsutych zebow moze tez nastapic przedwczesny porod. No nic ja sie przelamalam, lekarz rewelacyjny pomimo mlodego wieku. Nie komentuje stanu jaki zastal, jest delikatny, robi przerwy i pyta czy boli mimo znieczulenia. Do innego nie chce robic terminow, bo mnie sie nie spieszy a i temu ufam wiec nie bede eksperymentowac, bo na tyle odwagi to ja nie mam.

Lenka tym razem nie Twoja pociecha zostala w gimbusie, ale nie wiesz czy nastepnym??

reklama
już się postaram żeby nie było następnego razu, nawet chciałam dzisija z powrotem zabrać tego chłopczyka bo płakał ale przedszkolanka nie pozwoliła, mi nie chodzi tylko o moje dzieci Myszko:tak:

Myszko - to ja chyba też się wybiorę do dentysty zrobić porządek z zębami już daaaawno nie byłam na pewno coś się popsuło i mam jeden korzeń do usunięcia bo mi się ząb wykruszył.Tylko nie wiem jak to jest z chorobami tarczycy przy znieczuleniu bo mojej cioci np na żywca rwał dentysta bo powiedział ,że przy chorobach tarczycy nie zastosuje znieczulenia:eek: dziwne to trochę i teraz się boję iść do mojej pani dentystki,albo się przejdę i zapytam po prostu...

Lenka ja wiem, ale to pokazuje jak nieodpowiedzialna jest ta baba!!! No az mi sie cisnienie podnioslo. A moj tekst mial na celu bojowo Cie nastawic ;-) na babiszona ;-)

Ale mi sie spac chce... ale o 19-stej to nie bede sie klasc, bo wstane znowu o 3-4-tej i potem pol dnia przespie... Po McDonalds zadnych dolegliwosci huuuuuuura bede mogla raz na miesiac sobie dogodzic :-)

Myszko - to dobrze ,że nic Ci po tych pysznościach nie dolega,
dziewczyny mam takie pytanie czy lepiej mierzyć tempkę dowcipnie czy w ustach bo może ja mam tak niskie te tempki bo w ustach mierzę strasznie mam niskie tylko jeden skok był ,a dziś spadek to jest 20dc teraz, wg bólu mojego i śluzu to owulka była albo 15 albo 16 ,ale wiem ,że wykres jest niepełny cykle mam po 30 dni mniej więcej czasem 31

Kobietka ja po przebudzeniu zawsze chwile odczekalam, mierzylam w ustach ale spie najczesciej na popielnice z otwartymi ustami i mialam wysuszone i wychlodzone...wiec chwila na dojscie do siebie.

Acha no to wiem czemu takie niskie tempki bo ja śpię tak samo :-D
nie no ja to dobra jestem nie ma co , teraz też dam sobie chwilkę

reklama
Do góry