reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzienndoberek:)
Chyba dobrze mi zrobilo to lezenie i herbatki.... wprawdzie dopiero wstalam ale jest chyba ok:)

Tempka sie w miare trzyma poki co...

Juz sama nie wiem czy to przeziebienie czy oslabienie.... w sumie ani kaszlu ani kataru nie mam... tylko ten stan podgoraczkowy wczoraj i slabosc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry :-)Nanu moze wszystko na raz. Wygrzac sie na pewno nie zaszkodzi, a w razie co pomoze :-)U mnie po wczorajszych ekscesach zywieniowych bolu nie bylo dzis maly odpoczynek a jutro znow cos przetestuje. Wychodzi na to, ze moge jesc ale malutkimi porcjami i tak jak lekarz wspomnial nie najadac sie do syta, lepiej jak wciaz mam odczucie lekkiego glodka.W planach dzis...urzedy i o14:30 dentysta.

No pomoglo mi wygrzanie na pewno,ciekawe na ile tempka wiarygodna....

Myszka powodzenia u dentysty!

Ostatnia edycja:
Hejka
Nanu ciesze sie ze juz lepiej tempka ciekawa co rano ze zniecierpliwienie czekam zeby looknac w Twoj wykres:zawstydzona/y:&&&&&&& Myszko ja mysle ze ta dietka wyjdzie Ci na dobre ;-)ogolnie radzi sie zeby jesc malo a czesto to dobre dla zoladka i dla figury ;-)&&&&&&&&&
A moja tempka jakas taka dziwna nie wiem co jest ale owu byla bo przeciez na testach wyszlo:eek:czy testy mogly mnie oszukac:baffled:

Elka raczej nie, choc wykluczyc nie mozna bledu. Ja doczekalabym na Twoim miejscu do konca cyklu i poszla do ginka, bo chyba cos progesteron niedomaga, ale moge sie mylic w sumie tez nie dawno zaczelam obserwacje i nie za duzo o tym wiem.

Elka ja sie nie znam.... wiec nie pomoge... sama tu zasiegam porad madrzejszych ode mnie:)

A u mnie? Coz,wszystko wyjasni sie kolo wtorku,nie ma co gdybac... choc wykres zupelnie inny niz poprzedni...

Elka dziwny wykres:baffled:

Jestem tak wkurzona, nie dosyć że autobus jedzie o 6.55, chociaż to rozumiem jednego roku jest wcześniej drugiego później ,to w autobusie jedzie taka krowa co się nawet nie ruszy. Jej pieprzonym obowiązkiem jest się zająć dziecmi ani siedzieć na dupie jak królewna. Taki 4latek sam nie wejdzie do autobusu, trzeba mu pomóc, ale to jeszcze nie jest najgorsze, autobus jet już w połowie pełny, dzieciaki siedzą pojedyńczo i tak np dzisiaj moi chłopcy wędrowali do połowy autobusu, dopiero taka dziewczynka zeszłą i ich usadziłą, dodam że ona ma 9 albo 10 lat, tak to by poszli na koniec autobusu. A oni po drodze jeszcze zabieraja dzieciaki, jeat pełny autobus, nawet stoją,a pierwszy przystanek gdzie wysiadają to włąśnie przedszkole, i co mają sie poźniej przeciskać z końca autobusu, może później o kimś zapomną. W poniedziałek albo ona sie ruszy albo ja będę wchodzić do autobusu i ich sadzać, tak nie może być.

reklama
Myszko i chyba tak zrobie tylko juz w nastepnym cyklu;-)Dzieki za podpowiedz:-)

Lenka no kurcze wlasnie dziwny nie wiem co myslec:eek:no wiesz co rece opadaja przeciez to male dzieciaczki i trzeba sie nimi zajac moze Twoja interwencja cos pomoze i wredne babsko ruszy tylek i wezmie sie deo roboty w koncu za to jej placa:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry