reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lenka a ten autobus jest z miasta/gminy czy przedszkole podnajmuje?
Ja bym znalazla kto jest odpowiedzialny za transport dzieci i narobila takiego szumu, ze jesnie wielmozna kroflefna ruszylaby dupe i to szybko.
Nie cierpie takiej nieopowiedzialnosci, dla przykladu jeszcze w pl dzieciaki jezdzily na basen raz w tygodniu, za kazdym razem odsylalm z dwiema innymi mamami kierowce na badanie :-D przed kazda wycieczka dokladnie to samo i autobus i kierowce na sprawdzenie i oczywiscie chcialysmy widziec papiery ;-)
jesli chodzi o dzieci to u mnie nie ma zmiluj

reklama
autobusy wynajmuje gmina, w pon sie odezwę tak nie moze być,a w zeszłym roku jeździła taka fajna babeczka , szkoda że jej nie ma, to już kierowca sie wiecej interesuje:-(

chyba hormony działają bo mi się ryczeć chcę, oj już głupieję

Lenka w autobusie nie rob szumu, bo bedzie sie odgrywac na dzieciach. Idz do gminy i tam poszalej, jak masz kontakt z innymi rodzicami byloby super pojsc w kilka osob. Wtedy reakcja bedzie o wiele szybsza.

Lenka tu nie ma co ryczec tylko trzeba dzialac!!! Zbieraj sie do kupy i poszukaj rodzicow, ktorzy maja zastrzezenia i do gminy... ta pani nie jest tam jak swieta krowa, dostala prace, a skoro sie nienadaje to juz jej problem... zawsze mozna zmienic na inna bardziej odpowiedzialna opiekunke :-)
Nie rycz tylko bierz sie do dzialania :*

Ostatnia edycja:
Ja chcę ją tylko grzecznie poprosić czy mogłaby ich sadzać na pierwszych miejscahc, ajak ona nic nie zrobi to będę wchodzić z nimi do autobusu i ich sadzać, do gminy nie pojdę , ja nie jestem taki hardcore i odwagi też mi brak ale uwagę jej zwrócę

Lenka jestes matka !!! co to znaczy, ze nie jestem hardcore???
nie wiem dokladnie jakie maja wytyczne, ale najmlodsze dzieci powinny siedziec z przodu, zeby miec lepsza kontrole nad nimi... nie no ja sobie nie wyobrazam biernosci jesli chodzi o dzieci... w tym jednym temacie jestem nieobliczalna ;-)

ha!!! zaraz poszukam na necie pewnie cos to reguluje... ;-)

w poniedziałek się wszystko okaże, tu chodzi o moje dzieci wiec na pewno tego tak nie zostawie,
MYszko jesteś koffana

muszę dokończyć powidła, już prawie godz siedzę na necie

buziam

Lenka znalazlam poki co tylko tyle, ze gminy biora najtanszego przewoznika... co za tym idzie stany techniczne pojazdow czesto pozostawiaja wiele do zyczenia i obsluga takiego gimbusa rowniez... to wszystko nalezy zglosic do gminy, ale zeby wywalczyc cokolwiek... w grupie sila ;-)
Powinni tez uregulowac czas w jakim gimbus jezdzi, a nie jak mu sie chce ;-) to tez nalezy zglosic do wojta ;-)

cześć dziewczynki

Galwaygirl Piotruś to wielki słodziaczek :**** jest przeuroczy:tak: tylko mało mi szczena nie opadła jak powiedziałaś że ma już.. 6 miesięcy:szok: przecież parę dni temu się urodził:sorry:
Lenka pani z autobusu dostaje za to pieniążki..to niby jej praca, ja bym też to zgłosiła.. bo jezeli pani się nie angażuje w swoje obowiązki to jej miejsce powinno być chyba przekazane bardziej 'rozgarniętej' osobie.. ja też bym szumu narobiła.. na początek spytałabym o zakres jej obowiązków i czy jej bezpośrednim szefem jest burmistrz, a jak nie to kto.. niech się babsztyl weźmie do roboty!!!
Elka na mój gust narazie jest w porządku.. są 3 wyższe temperatury (wyższe niż 6 niższych), test owu wykazał że owu była.. a takie spadki się zdarzają.. mierz dalej.. powinno się wszystko wyklarować:tak:
Myszka czasami żaluję że nie jesteś moją sąsiadką :****

a ja w poniedziałek idę na 'przegląd'.. ciekawi mnie bardzo co w trawie piszczy.. bo już tego nie ciążowego stanu mam dość:-p;-)

reklama
Do góry