reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mój Św pamięci ginek mawiał ,że taka gorączka ponad 38st nie jest dobra w razie ciąży i radził brać apap , no ,ale jak chcesz no niby lepiej nic nie brać ,ale gorączka też może narozrabiać...nie wiem sama co ja np bym zrobiła ,ale chyba bym zbiła bo jak roniłam to znaczy miałam ból brzucha i do tego gorączkę i zadzwoniłam do gina to na mnie nawrzeszczał ,że ja nie mogę mieć gorączki i mam natychmiast zbić ją.

Zapominajko, hej hej dobrze ze zyjesz trzymaj sie Kochana pomysl ze im gorzej sie czujesz tym Fasolinka zdrowsza buzka :-)Nanu a moze herbatka z miodem albo mleczko ja pije co wieczor ostatnio a dodam ze miodu nienawidze:baffled:albo czosnek;-)

herbatkę z cytrynką i malinami już piję, s robi mielone (z dodatkeim czosnku) - i zapowiedział mi jeszcze grzanki czosnkowe!
mleka z czosnkiem nienawidzę! cofa mnie.... a miodek też już dziś jadłam...

Dziewczynki miodzik dobry na przeziębienie i bolące gardełko ale pamiętajcie,żeby rozpuszczać go w letniej wodzie albo mleczku. Poddany wysokiej temperaturze traci swoje właściwości zdrowotne i zostają tylko smakowe :) ja często pije gorące mleko z miodem bo lubię ten smak i dobrze mi robi przed snem.

Nanu herbatka z miodem ale bez cytrynki (jeżeli boli gardło!), a do zjedzenia -> czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek. Postaraj się jak najwięcej wyleżeć w łóżku, możesz jeszcze pić rumianek. Ale przede wszystkim to czosnek, no i herbatka z miodem!
Myszko gdzie jesteś? Mam nadzieję że wsio ok.

reklama
Do góry