reklama
K
kobietka22
Gość
Mój Św pamięci ginek mawiał ,że taka gorączka ponad 38st nie jest dobra w razie ciąży i radził brać apap , no ,ale jak chcesz no niby lepiej nic nie brać ,ale gorączka też może narozrabiać...nie wiem sama co ja np bym zrobiła ,ale chyba bym zbiła bo jak roniłam to znaczy miałam ból brzucha i do tego gorączkę i zadzwoniłam do gina to na mnie nawrzeszczał ,że ja nie mogę mieć gorączki i mam natychmiast zbić ją.
Zapominajko, hej hej dobrze ze zyjesz trzymaj sie Kochana pomysl ze im gorzej sie czujesz tym Fasolinka zdrowsza buzka :-)Nanu a moze herbatka z miodem albo mleczko ja pije co wieczor ostatnio a dodam ze miodu nienawidze
albo czosnek;-)

herbatkę z cytrynką i malinami już piję, s robi mielone (z dodatkeim czosnku) - i zapowiedział mi jeszcze grzanki czosnkowe!
mleka z czosnkiem nienawidzę! cofa mnie.... a miodek też już dziś jadłam...
mleka z czosnkiem nienawidzę! cofa mnie.... a miodek też już dziś jadłam...
Dziewczynki miodzik dobry na przeziębienie i bolące gardełko ale pamiętajcie,żeby rozpuszczać go w letniej wodzie albo mleczku. Poddany wysokiej temperaturze traci swoje właściwości zdrowotne i zostają tylko smakowe
ja często pije gorące mleko z miodem bo lubię ten smak i dobrze mi robi przed snem.
danutaski
Fanka BB :)
Nanu herbatka z miodem ale bez cytrynki (jeżeli boli gardło!), a do zjedzenia -> czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek. Postaraj się jak najwięcej wyleżeć w łóżku, możesz jeszcze pić rumianek. Ale przede wszystkim to czosnek, no i herbatka z miodem!
Myszko gdzie jesteś? Mam nadzieję że wsio ok.
Myszko gdzie jesteś? Mam nadzieję że wsio ok.
reklama
K
kobietka22
Gość
No właśnie Myszka nam zaginęła w akcji , może zajęta jest czymś...