reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzieki Myszko! Kciuki sie przydadza:) worek fluidkow od zapominjaki tez mam:)))

W przyszly czw wizyta u gin,ciekawe czy @ i tylko po recepte na kwas czy bedziemy szukac pecherzyka i brac recepte na dupka...

reklama
no w przyszly czw to bedzie u Ciebie 28 dc wiec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam mocno, a fluidkow nigdy dosc ;-)

No dokladnie 28dc... patrzac na to ze ostatnie moje dwa cykle to 25-26 dni to sa 2 opcje o ktorych wspomnialam... albo pon-wt mnie @ zaskoczy albo bede testowac....

Zaluje ze nie mierzylam kiedys tempki przy starankach,mialabym porownanie...

Dzieki za fluidki! Polapalam:)

na razie nie rozmawiamy o dziecku, cieszy sie ze jet wszystko ok, ale jak pytałam mu sie o imię to nie chciał o tym rozmawiać, stwierdził ze jeszcze , nie czas ale jest dobrze i to sie liczy, a na wizytę to tak dokładnie nie wiem , do niego się dzwoni i umawia prawie od ręki. po 23 mam dzwonić bo wcześniej będzie na urlopie.

ja stawiam na testowanie :-) a nie lubie sie mylic :-D

Lenka moj ma gotowy caly zestaw imion i co cykl je powtarzal :-D jak poprzednio byl sceptyczny do wczesniejszych zakupow tak teraz nie ma oporow i realizujemy zalozenia 30-50 co miesiac, ale ze w tym miesiacu wychodzi nasza gra (bo na niej sie poznalismy) to niech sobie chlopina kupi ;-) wiec w tym miesiacu tylko 20 ;-)

Ostatnia edycja:
Nanu mega kciuki &&&&&&& trzeba wierzyc ze bedzie dobrze:tak:Lenka gratki fajnie ze wizyta udana kciuki dalej zacisniete &&&&&& Gatto gdzie sie podziewasz??????jak sie czujesz??????jak Gattino?????

Ja tez myszko nie lubie jak sie mylisz:p
Moze to ten 17dc dla nas najlepszy skoro w szczesliwych cyklach sie pojawil,teraz tez.... zobaczymy:) jesli tak to 17 bedzie moja ulubiona liczba:D

A w sb idziemy do znajomych wiec chyba sie bede musiala oszczedzac albo przerzucic na bezalkoholowe-na wszelki wypadek:) z tymi samymi znajomymi mialam taka syt w poprzedniej ciazy w pierwszy weekend marca,bylismy z nimi w pradze i tez bezalkoholowe pilam:) jeszcze w pradze zobaczylam blada druga kreche!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry