Myszko współczuję Ci z tym jedzeniem. Chyba bym na łeb dostała gdybym tak się musiała pilnować :-(
A sny, często są urzeczywistnieniem tego czego się boimy, więc mogą mieć związek albo z woreczkiem, albo też ze straconą ciążą, a może wszystko naraz. Dzielna kobieta jesteś!
Kobietka22 jeżeli tempka będzie w wyższych granicach to znaczy ze jest po owulacji. Musisz tylko ją prawidłowo mierzyć, czyli zawsze tym samym termometrem, w tym samym miejscu, o tej samej godzinie, przed wstaniem z łóżka (nie wolno iść nawet siusiu!) powodzenia &&&&
No i oby wyniki były dobre!
_Ewcik_ no widzisz jakie dobre wiadomości !! Mówiłam żeby tamtego lekarza traktować z przymrużeniem oka. A jak ginka mówi żeby poczekać 2 tyg, to bym poczekała - jak jest pęcherzyk to na dniach może być owulka !!
Na CLO namówiłam moją koleżankę i zaszła w ciążę w pierwszym cyklu brania CLO ;-)
Karo01 a na czym smażysz naleśniki? Bo wiesz że dymówa może zależeć od tego na czym się smaży?
Zapominajko nie oszalejesz ;-)
Dzisiaj środa, powoli można myśleć o weekendzie, zleci tak że szok a potem zaraz nowy tydzień i wizyta i będzie wszystko dobrze
Dorcia112 ciekawy ten Twój wykres, trzymam kciuki abyś złapała berka &&&&&&&
Nanulika Twoja tempka też wygląda obiecująco !!! &&&&&&&&&&&&&
Lenka21 gratuluję raz jeszcze - uwierz - teraz masz fotkę na dowód

Super suwaczek
Kochająca_mamo30 Ściskam Was i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i jak najmniej bolesne, jak czop odleciał to już niedługo :-)
A ja dziewczynki dzisiaj w nocy prawie nie spałam - z ekscytacji, co chwilę też się budziłam z jakimś dziwnym niepokojem że Nina się okręciła głową do góry, ale raczej nie :-)
No i tym sposobem o 2 w nocy włączyłam sobie film do oglądania, bo już nie miałam co ze sobą zrobić.
Oto najnowsza fotka Niny

A tak prezentuje sie mój brzusio - różnica na przestrzeni tygodnia

W pierwszej chwili może brzusio wydawać się taki sam, lecz przyjrzyjcie się jaki ma kształt i na jakiej wysokości wypada góra brzucha, jak i również jego "dół".
Idę zaraz na długi spacer, niech Nina się wpasowuje głową w kanał rodny