reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mi sie regularnie snilo ze poronilam,ja siedzaca na lozku a wkolo kaluza krwi.... masakra... dlatego tak sie boje swoich schiz teraz jak sie nam uda....

Coz,jakos trzeba to bedzie przezyc... zreszta mam was:)

reklama
Witajcie ja dziś lecę na pobranie krwi zbadać tsh , ft3 i ft4 zobaczymy jak tam hormonki , miłego dzionka życzę :-)

Ewci super wieści
Danutaski widzisz jaka Ninka zdolniacha, dała radę:-D

Nanu fiu fiu jaki skok

Widziałąm swoje 6 mm szczęscie, widziałam serduszko, mam kartę ciąży , nie mogę w to w uwierzyć lidka.jpg

Mam brać luteinę, stwierdził że kłucia mogą być a bołe jak na @ nie bardzo wieć lepiej dmuchać na zimne, następna wizyta za 3 tyg:-D:-D:-D

Kobietka milej wizyty u wampira ;-)

Nanu to moj pierwszy koszmar taki... i pewnie sprowokowany tymi cholernymi perypetiami z woreczkiem. Wczoraj wrabalam mielonego obgotowanego po smazeniu i czekajac na reakcje ze strony wora usnelam... pewnie stad to cholerstwo ;-)

Lenka gratulacje udanej wizyty :-) to dokladnie tyle samo co u mnie w tym samym dniu wizyty wiec musi byc dobrze :-) tyle ze ja mam wizyty co 4 tyg, ale Ty z racji poronienia masz ekstra traktowanie ;-)
A jak mezus niedowiarek?

Ostatnia edycja:
Ciaża o dwa dni młodsza niż ja obstawiałam, wczoraj był 6 t 2 dni, cieszę sie ze nastepna wizyta za 3 tyg, mam nadzieję ze szybko zleci

No dzisiejsza ze tak powiem "na czysto" :)

Ciekawe jaka jutro bedzie,w poprzednim cyklu po tym zabarrwionym sluzie mialam spadek a teraz skok na maxa...

Ostatnia edycja:
reklama
jak narazie to ladnie sie zapowiada ;-) zerkalam na Twoj poprzedni cykl i niczym nie jest podobny do tego ;-) tak, ze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lenka dawaj opowiadaj reakcje mezusia, strasznie mnie ciekawi jak przyjal dobre wiesci i czy juz mu leki i obawy przeszly

Do góry