reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marta ty juz 19 tydzien jak ten czas leci.Tez juz bym chciala tam byc.:-)

Zakupilam dzisiaj spodnie ciazowe na ebay.Zobaczymy jak przyjda,bo potrzebuje do pracy.

reklama
Hejka
Danutaski no i w koncu Ninka fiknela porzadnego koziolka, no tak trzymac juz niedlugo i bedzie na swiecie:-)Agusia witaj, rozgosc sie u nas jest bardzo fajnie razem razniej i czas szybciej plynie;-)Gtaruluje udanych wizyt Ewcik no to czekamy na @ a pozniej ostro do pracy;-)Kobietko na poczatku jest troche trudno ale z czasem ogarniejsz temat a mierzenie wejdzie w krew i bedziesz juz odruchowo siegac po termometr, mi osobiscie te cale pomiary pozwolily poznac swoj organiz takze same pozytywy:tak:wieczorne pozdrowionka dla wszystkich:-)Dziewuszki cos mnie bardziolko boli...ale to chyba nie ma przeciwwskazan do staranek:eek:

Ostatnia edycja:
Elka wylecz przwd, po co sie meczyc i stresowac.
Moj doktor dzis powiedzial mi cos bardzo ciekawego, co dalo mi do myslenia.
Mianowicie mial kiedys pacjentke u ktorej przed ciaza nigdy wczesniej nie widzial kamieni, a robil jej usg za to po ciazy znalazl jeden wielkosci 3 cm. Powiedzial, ze czasami hormony nam robia powazne psikusy i moje ataki zaliczylby do nietypowych objawow ciazowych...fakt nigdy wczesniej nie mialam takich problemow i boli.

Witam z wieczora. Ja ostatnio chodzę taka zmęczona że na nic nie mam siły. Na dodatek coś mnie dzisiaj bierze. Boli mnie gardło i czuję się tak jakby mnie grypa brała. Mam dość wszystkiego.
Nanulinka: faktycznie nasze wykresy podobne, tylko dwa dni różnicy. Ja postanowiłam się nie nakręcać. Co ma być to będzie.
Mierzę temperaturę z przezwyczajenia i żeby wiedzieć co się dzieje. Chociaż mój wykres w tym cyklu trochę dziwny. Ten skok na początku... Odznaczyłam go bo może to było spowodowane przemęczeniem i stresem (to były pierwsze dni po powrocie do pracy). Tak mi się wydaje i po poprawce wygląda lepiej.
Danutaski: świetnie że Ninka się odwróciła. Teraz już na koniec nie powinna tak fikać więc jest nadzieja że już tak zostanie.
Fifka: ja fenoterol brałam od połowy ciąży i nie przypominam sobie żadnych skutków ubocznych. Tylko ja brałam mniejsze dawki.

Ja zrobiłam ogórkową zupkę, sałatkę jarzynową , poblogowałam troszkę i chyba idę spać....
Posiedziałabym jeszcze ale wizja pobudki o 5tej motywuje do pójścia do łóżka....

Kolorowych!!!

Edit:

Dzien dobry! Halo,halo!
Brr jak ja nie znosze jak musze wstawac gdy jest ciemno:/
A teraz tylko tak bedzie - do wiosny... ehh...

Za to tempka oszalala dzis!

Ostatnia edycja:
mnie sie dzis snilo, ze ktos mnie dzgal nozem po brzuchu... nieogladam horrorow, zadnych podobnych dziwolagow, wiec skad to sie takie wzielo?? zfiksowalam :-D

czas chyba na sniadanko jakies bo herbatke mam juz za soba ;-)

Dzien dobry:-)

Nanu nonono coz za tempka &&&&&&&&&&&& fajnie to wyglada:tak:Myszko mi niewiele sie sni ale jak juz to potrafi tak dac w kosc ze hej, nienawidze koszmarow :-(ale uwielbiam to uczucie kiedy sie budze i okazuje sie ze to tylko sen:happy:yyyyy cos sie ze mna dzieje takie literowki robie ze szok:szok:jakbym pisac nie umiala:eek:

reklama
Do góry