reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mi jeszcze ginekolog kazała brać Buscopan na przemian z nospą. Też jst rozkurczowy ale nie zagłębiałam się w skład. Podobno jak się bierze dwa rodzaje leków na zmiane to one silniej działają bo organizm się nie przyzwyczaja do jednego leku...
myszka2829
Fanka BB :)
Fifka no wlasnie cala afera byla o buscopan, a Marta jako farmaceuta odradza go. Marta caly sklad lekow w DE jest po lacinie, tak samo opisy chorob i dolegliwosci. Podstawe laciny oni tu maja juz w 10 klasie, a potem rozwijana na medycynie lub farmakologii.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Elka dobranoc! :*
Myszka ja się na tym nie znam.. wiem tylko tyle że ginakolog mi to kazała brać i jak widać ani mi ani małemu nic nie jest... a czułam różnice jak zaczęłam go przyjmować z nospą a nie samą nospę... Na skurcze jest jeszcze Fanoterol na recepte ale to jest takie cholerstwo ze nawet sama nazwa wywołuję u mnie dreszcze...
Myszka ja się na tym nie znam.. wiem tylko tyle że ginakolog mi to kazała brać i jak widać ani mi ani małemu nic nie jest... a czułam różnice jak zaczęłam go przyjmować z nospą a nie samą nospę... Na skurcze jest jeszcze Fanoterol na recepte ale to jest takie cholerstwo ze nawet sama nazwa wywołuję u mnie dreszcze...
Na skurcze jest jeszcze Fanoterol na recepte ale to jest takie cholerstwo ze nawet sama nazwa wywołuję u mnie dreszcze...
ale to jest chyba na powstrzymanie skurczow przedwczesnego porodu

myszka2829
Fanka BB :)
dzien dobry :-)
Nanu fotelik fajny i do Waszego wnetrza bedzie pasowal, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tez juz na nogach spalam dobrze jak dziecko ;-) teraz zrobie sobie herbatke lesna i moze jakies sniadanko ze sloiczka dla niemowlakow ;-) mam cicha nadzieje, ze to mi nie zaszkodzi ;-) skoro dzieci od 4 mz moga jadac...
Nanu fotelik fajny i do Waszego wnetrza bedzie pasowal, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tez juz na nogach spalam dobrze jak dziecko ;-) teraz zrobie sobie herbatke lesna i moze jakies sniadanko ze sloiczka dla niemowlakow ;-) mam cicha nadzieje, ze to mi nie zaszkodzi ;-) skoro dzieci od 4 mz moga jadac...
reklama
lenka21*
2+3 = MY
Nanu fotel super, zaraz klikam
Fifka rzeczywiście nieciekawe te godz ale tak jak piszesz to początku, niedługo powinno coś się zmienić
Myszka oj biedna jesteś z tym jedzeniem, mam nadzieję ze w pon lekarz doradzi Ci coś sensownego
Minimalne mdłości przed śniadaniem ustąpiły p o śniadaniu
tylko pogoda taka denna 
Fifka rzeczywiście nieciekawe te godz ale tak jak piszesz to początku, niedługo powinno coś się zmienić
Myszka oj biedna jesteś z tym jedzeniem, mam nadzieję ze w pon lekarz doradzi Ci coś sensownego
Minimalne mdłości przed śniadaniem ustąpiły p o śniadaniu