Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kobietka trzymam kciuki!!!
Ja przestałam palić dopiero teraz. Ale ciężko mi. Brakuje śmierdziela
Ja przestałam palić dopiero teraz. Ale ciężko mi. Brakuje śmierdziela

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapominajka - ja przestałam palić jak dowiedziałam się o Dzidzi. I nawet mi nie brakowało,ale wróciłam.
Fifka no wlasnie cala afera byla o buscopan, a Marta jako farmaceuta odradza go. Marta caly sklad lekow w DE jest po lacinie, tak samo opisy chorob i dolegliwosci. Podstawe laciny oni tu maja juz w 10 klasie, a potem rozwijana na medycynie lub farmakologii.
Właśnie, czy od tego w ogóle można uciec?
Ja zaczęłam palić jak poszłam do pracy (1,5 roku). Fakt, że paczka starcza mi na 3 dni, ale jednak palę. Dzidzia sprawiła,że przestałam o tym nawet myśleć,ale teraz znowu z tych nerwów palę.
Skądś to znam, ja bezwiednie kupiłam paczkę papierosów przed odebraniem wyników histopatologii no i tak jakoś....