reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto głównie tak... ale są też przypadki ze jeśli nospa ni pomaga to w szpitalach dają też fenoterol w młodszych ciążach (po 20 tygodniu wcześniej raczej nie) Ja łykałam fenoterol od 29 aż do 37 tygodnia praktycznie... TRAGEDIA... nienawidzę tego leku...

Nanu ekstra ten fotel... idealnie się wkomponuję w wasze wnętrze :tak:

Myszka ja też w ciąży czasem jadłam te obiadki dla niemowląt... miałam nadzieję że choć to będe mogła zjeść przez te nudności....

Lena a który to już u ciebie tydzień??

U mnie kaweczka się właśnie robi :-) Mąż ma dzisiaj wolne ale pojechał już skoro świt z samochodem do warsztatu... ciekawe kiedy wróci... :-(

reklama
No to i ja mowie dzien dobry:) pecherz juz nie dawal rady wiec musialam wstac:)

Czas na kawke!

Jak ja uuuuuwieeelbiaaaam soooobooootyyyyy :)

Ps dziekuje za glosowanie:)

cykl.jpg
To tak na poczatek dnia....

fenoterol w młodszych ciążach (po 20 tygodniu wcześniej raczej nie) Ja łykałam fenoterol od 29 aż do 37 tygodnia praktycznie... TRAGEDIA... nienawidzę tego leku...

fenka przepisują po 20 tc.. wcześniej nie.. chyba że lekarz kategorycznie powie 'nie'
Fifka a można fenka w jakiś sposób porównać z bromkiem??? po bromku niektóre kobiety dostają 'szału' fenek słyszałam jest gorszy, palpitacje powoduje, tak???:szok:

:szok:

Gatto skąd wzięłaś moje zdjęcie?????:-D
:-)

dziewczyny, to jak to jest z tymi skurczami??? to jest to samo co twardy brzuch???? czy te dwa symptomy co całkiem co innego???? słyszałam, że magnez, no-spa pomagają w sensie zmniejszają twardnienia..

Myszka słodziutki suwaczek :***

Ani@k fenek jest na zatrzymanie skurczow i jest tak silny, ze kobitki strasznie zle go znosza i na przyklad dostaja drgawek czy slabosci nawet. Bromek obniza prolaktyne i slyszy sie, ze wplywa tez negatywnie na nastroj, ale generalnie nie sa to podobne leki.
Co do zdjecia, to wlamalam ci sie do kompa....a nam tu probujesz wmowisz, ze nie masz zadnych zdjec!! wstyd!!:-D

na innym forum dziewczyny z dwurożnymi i podwójnymi macicami brały fenka właśnie od 20 tc..opowiadały czasem ze skutki byly przerażające..ale wytrwale brały bo to był jedyny ratunek ciąży..
jak poszłam do mojego lekarza na kontrolną wizytę po poronieniu miałam listę leków jakie miałabym brać w następnej ciąży w tym też fenka..słuchał mnie uważnie z troszkę lekko niewyraźną miną..po czym powiedział, że JEŻELI ZAJDZIE TAK POTRZEBA..to wtedy tak..jezeli nie mam za bardzo w przyszłość nie wybiegać..

reklama
Cześć dziewczyny jak Wam mija sobota ?Ja byłam już na mieście pogarnęłam i ugotowałam obiadek czekam teraz na M zostaliśmy sami dziś :) wolna chata :-D mamuśka pojechała do babci ,a dziś mamy pierwszy września i zamierzam od dziś nie palić i idzie mi na razie całkiem dobrze radzę sobie puki co wstawiłabym suwaczek ,ale nie chcę zapeszać bo już raz próbowałam i niestety nie wyszło ,ale teraz się zawzięłam zamierzam codziennie odkładać to co wydałabym na fajki.

Do góry