reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczyny. ja to was tak doczytuje wieczorami bo rano praca, remont mieszkania i tylko wieczorem mam chwile zeby usiasc przy kompie:) Myszko piekna fotka kropka w dodatku tak szybciutko serduszko:) ja niestety nie uslyszalam i nie wiem jak to jest. Ale wiem ze kiedys tez uslysze:) Dziewczyny powiedzcie jak to jest przed owu spada temperatura czy wzrasta ja myslalam ze wzrasta zawsze. przed ciaza nie mierzylam o stalej porze i nie robilam wykresow bo pracuje na rozne zmiany i by sie to nie sprawdzilo. mierzylam sobie jak mi sie przypomnialo popoludniu albo wieczorem i po okresie byla 36 z czyms pozniej rosla na 37,2 i tak utrzymywala mi sie do dnia spodziewanej @ ktora oczywiscie nie przyszla, a juz wiedzialam ze jestem w ciazy jeszcze przed @. Piersi mialam jak sylikony, wahania nastroju klocilam sie z moim o byle co i z byle czego potrafilam sie rozplakac np z tego ze za szybko jechal samochodem i w ostatniej chwili hamowal (ta sytuacja tez dala mi wtedy do myslenia) w 9 dniu od przytulanka mialam podwyzszona temp. ciala ok 37 stopni gdzie zawsze mam 36,6 i w pracy zaniemowilam na jakies 10 min. bo rozbolalo mnie gardlo to trwalo tylko 10 min. (gdzies czytalam o takich objawach implantacji zarodka) W czasie kiedy @ powinna sie pojawic oczywiscie bol brzucha jak na @ a jej brak. Jak robilam test (2 dni po terminie @) wiedzialam ze jestem w ciazy no i test odrazu pokazal 2 grube krechy. Niestety skonczylo sie jak sie skonczylo. Teraz jestem ciekawa czy jak bede w ciazy tez sie zorientuje wczesniej bo wiem ze kazda ciaza jest inna. a i w ciazy caly czas mialam ochote na slodkie i wiesmaki do kwasnego mnie nie ciagnelo. Co do tej tempki to przedwczoraj mierzylam byla juz 37,2 a wczoraj 36,2, dzisiaj 36,9 wiem ze nie powinna sie nia sugerowac bo nie mierze po przebudzeniu ale wczesniej mi sie to sprzawdzilo i tak z ciekawosci pytam:)

reklama
Skowronka gdzies czytalam jak mierzyc przy pracy na rozne zmiany...to co pamietam to mierzy sie bez wstawania po min 4 godzinach snu, wiec sie powinno sprawdzic zerkne gdzie ja to widzialam z rana i wrzuce linka.

Dziewczynki wielkie dzieki za mile slowa :*
My sie powoli szykujemy do spania ;-)

myszko- OGROMNIE się cieszę,że widać malucha i serduszko!:-)
Zdjęcia są superanckie, aż miło się na nie patrzy.
Reszty nie nadrobiłam, bo dziś gości miałam...:zawstydzona/y:
Dobranoc..brakuje mi buśki z CMOKIEM! ;-)

Witam z rana i gratuluję wspaniałych ciąż. Ja właśnie szykuję się do pracy. Odkąd wróciłam do pracy nie mam na nic czasu. Może wieczorem coś więcej skrobnę.

Dzien dobry :-)
Mnie sie lekko wstawalo no i troszke za wczesnie. Siedze pije kawke a na kolanach kot mi mruka ;-) ostatnio niodstepuje mnie na krok i nawet poduszke mi udeptuje, probujac ja chyba lepiej ulozyc. Spi tez ze mna czy inaczej na mnie...do wc tez lezie za mna...nawiedzilo siersciucha ;-)

Witam sie i ja:-)

Myszko zwierza podobno wyczuwaja ciaze Twoj siersciuszek tez pewno juz wie i stara Ci sie zycie umilic no i pilnuje Cie zeby nic sie nie stalo kochany jest:-)Nanu rowniez milego dnia zycze;-)Reszcie zalogi tez oczywiscie:tak::-)

reklama
Elka ta kocica jest dla mnie jak dziecko, mam ja juz dobre kilkascie latek... codziennie budzi Tomka do szkoly w wakacje potrzebuje kilku dni na ogarniecie nowej sytuacji czasowej, ale dziala lepiej jak budzik... nie da sie wylaczyc, a przed kapciem chowa sie za drzwiami i mialczy dalej... nie ma mocnych kazdego obudzi :-D Teraz siedzi na rogu biurka i przyglada sie eMowi bo nadal spi ;-)
Gdy Tomek byl maly mial kiepskie wyczucie w przytulaniu koteffka...zniosla to dzielnie choc nie obylo sie bez drapniec po lapkach czy czasem buzce... z czasem mlody sie nauczyl. Teraz gdy odwiedza nas coreczka sasiadow koteffek najpierw uciekal, a teraz udaje ze spi :-D cwana bestia... bo mala tylko poglaska, popatrzy i z paluszkiem na ustach robi cisiiiii kotek spi, a kotek zerka jednym okiem coby kontrolowac sytuacje :-D i ewentualnie ratowac sie ucieczka :-D

szukam od rana artykulu o pomiarach w nieregularnym trybie pracy i znalezc nie moge... :-(

Do góry