reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczyny. ja to was tak doczytuje wieczorami bo rano praca, remont mieszkania i tylko wieczorem mam chwile zeby usiasc przy kompie:) Myszko piekna fotka kropka w dodatku tak szybciutko serduszko:) ja niestety nie uslyszalam i nie wiem jak to jest. Ale wiem ze kiedys tez uslysze:) Dziewczyny powiedzcie jak to jest przed owu spada temperatura czy wzrasta ja myslalam ze wzrasta zawsze. przed ciaza nie mierzylam o stalej porze i nie robilam wykresow bo pracuje na rozne zmiany i by sie to nie sprawdzilo. mierzylam sobie jak mi sie przypomnialo popoludniu albo wieczorem i po okresie byla 36 z czyms pozniej rosla na 37,2 i tak utrzymywala mi sie do dnia spodziewanej @ ktora oczywiscie nie przyszla, a juz wiedzialam ze jestem w ciazy jeszcze przed @. Piersi mialam jak sylikony, wahania nastroju klocilam sie z moim o byle co i z byle czego potrafilam sie rozplakac np z tego ze za szybko jechal samochodem i w ostatniej chwili hamowal (ta sytuacja tez dala mi wtedy do myslenia) w 9 dniu od przytulanka mialam podwyzszona temp. ciala ok 37 stopni gdzie zawsze mam 36,6 i w pracy zaniemowilam na jakies 10 min. bo rozbolalo mnie gardlo to trwalo tylko 10 min. (gdzies czytalam o takich objawach implantacji zarodka) W czasie kiedy @ powinna sie pojawic oczywiscie bol brzucha jak na @ a jej brak. Jak robilam test (2 dni po terminie @) wiedzialam ze jestem w ciazy no i test odrazu pokazal 2 grube krechy. Niestety skonczylo sie jak sie skonczylo. Teraz jestem ciekawa czy jak bede w ciazy tez sie zorientuje wczesniej bo wiem ze kazda ciaza jest inna. a i w ciazy caly czas mialam ochote na slodkie i wiesmaki do kwasnego mnie nie ciagnelo. Co do tej tempki to przedwczoraj mierzylam byla juz 37,2 a wczoraj 36,2, dzisiaj 36,9 wiem ze nie powinna sie nia sugerowac bo nie mierze po przebudzeniu ale wczesniej mi sie to sprzawdzilo i tak z ciekawosci pytam:)

reklama
Skowronka gdzies czytalam jak mierzyc przy pracy na rozne zmiany...to co pamietam to mierzy sie bez wstawania po min 4 godzinach snu, wiec sie powinno sprawdzic zerkne gdzie ja to widzialam z rana i wrzuce linka.

Dziewczynki wielkie dzieki za mile slowa :*
My sie powoli szykujemy do spania ;-)

myszko- OGROMNIE się cieszę,że widać malucha i serduszko!:-)
Zdjęcia są superanckie, aż miło się na nie patrzy.
Reszty nie nadrobiłam, bo dziś gości miałam...:zawstydzona/y:
Dobranoc..brakuje mi buśki z CMOKIEM! ;-)

Witam z rana i gratuluję wspaniałych ciąż. Ja właśnie szykuję się do pracy. Odkąd wróciłam do pracy nie mam na nic czasu. Może wieczorem coś więcej skrobnę.

Dzien dobry :-)
Mnie sie lekko wstawalo no i troszke za wczesnie. Siedze pije kawke a na kolanach kot mi mruka ;-) ostatnio niodstepuje mnie na krok i nawet poduszke mi udeptuje, probujac ja chyba lepiej ulozyc. Spi tez ze mna czy inaczej na mnie...do wc tez lezie za mna...nawiedzilo siersciucha ;-)

Witam sie i ja:-)

Myszko zwierza podobno wyczuwaja ciaze Twoj siersciuszek tez pewno juz wie i stara Ci sie zycie umilic no i pilnuje Cie zeby nic sie nie stalo kochany jest:-)Nanu rowniez milego dnia zycze;-)Reszcie zalogi tez oczywiscie:tak::-)

reklama
Elka ta kocica jest dla mnie jak dziecko, mam ja juz dobre kilkascie latek... codziennie budzi Tomka do szkoly w wakacje potrzebuje kilku dni na ogarniecie nowej sytuacji czasowej, ale dziala lepiej jak budzik... nie da sie wylaczyc, a przed kapciem chowa sie za drzwiami i mialczy dalej... nie ma mocnych kazdego obudzi :-D Teraz siedzi na rogu biurka i przyglada sie eMowi bo nadal spi ;-)
Gdy Tomek byl maly mial kiepskie wyczucie w przytulaniu koteffka...zniosla to dzielnie choc nie obylo sie bez drapniec po lapkach czy czasem buzce... z czasem mlody sie nauczyl. Teraz gdy odwiedza nas coreczka sasiadow koteffek najpierw uciekal, a teraz udaje ze spi :-D cwana bestia... bo mala tylko poglaska, popatrzy i z paluszkiem na ustach robi cisiiiii kotek spi, a kotek zerka jednym okiem coby kontrolowac sytuacje :-D i ewentualnie ratowac sie ucieczka :-D

szukam od rana artykulu o pomiarach w nieregularnym trybie pracy i znalezc nie moge... :-(

Do góry