Skowronka83
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny. ja to was tak doczytuje wieczorami bo rano praca, remont mieszkania i tylko wieczorem mam chwile zeby usiasc przy kompie Myszko piekna fotka kropka w dodatku tak szybciutko serduszko ja niestety nie uslyszalam i nie wiem jak to jest. Ale wiem ze kiedys tez uslysze Dziewczyny powiedzcie jak to jest przed owu spada temperatura czy wzrasta ja myslalam ze wzrasta zawsze. przed ciaza nie mierzylam o stalej porze i nie robilam wykresow bo pracuje na rozne zmiany i by sie to nie sprawdzilo. mierzylam sobie jak mi sie przypomnialo popoludniu albo wieczorem i po okresie byla 36 z czyms pozniej rosla na 37,2 i tak utrzymywala mi sie do dnia spodziewanej @ ktora oczywiscie nie przyszla, a juz wiedzialam ze jestem w ciazy jeszcze przed @. Piersi mialam jak sylikony, wahania nastroju klocilam sie z moim o byle co i z byle czego potrafilam sie rozplakac np z tego ze za szybko jechal samochodem i w ostatniej chwili hamowal (ta sytuacja tez dala mi wtedy do myslenia) w 9 dniu od przytulanka mialam podwyzszona temp. ciala ok 37 stopni gdzie zawsze mam 36,6 i w pracy zaniemowilam na jakies 10 min. bo rozbolalo mnie gardlo to trwalo tylko 10 min. (gdzies czytalam o takich objawach implantacji zarodka) W czasie kiedy @ powinna sie pojawic oczywiscie bol brzucha jak na @ a jej brak. Jak robilam test (2 dni po terminie @) wiedzialam ze jestem w ciazy no i test odrazu pokazal 2 grube krechy. Niestety skonczylo sie jak sie skonczylo. Teraz jestem ciekawa czy jak bede w ciazy tez sie zorientuje wczesniej bo wiem ze kazda ciaza jest inna. a i w ciazy caly czas mialam ochote na slodkie i wiesmaki do kwasnego mnie nie ciagnelo. Co do tej tempki to przedwczoraj mierzylam byla juz 37,2 a wczoraj 36,2, dzisiaj 36,9 wiem ze nie powinna sie nia sugerowac bo nie mierze po przebudzeniu ale wczesniej mi sie to sprzawdzilo i tak z ciekawosci pytam